'Vraag naar Eee Pad Transformer helemaal niet zo hoog'

De vraag naar de eerste tablet van Asus, de Eee Pad Transformer, blijkt niet zo hoog te zijn als gedacht. De tablet was wel uitverkocht, maar blijkt in veel gevallen helemaal niet geleverd te zijn.

Asus Eee Pad Transformer

Vorige week meldden wij dat de Eee Pad Transformer van Asus, één van de eerste Android Honeycomb-tablets, een groot succes blijkt te zijn. Dat lijkt inderdaad wel zo, maar de werkelijkheid ligt wat anders. De tablet was inderdaad uitverkocht, maar slechts omdat hij heel schaars werd geleverd.

Navraag bij enkele filialen van Best Buy en Target leert dat veel shops niet eens leveringen van de Eee Pad Transformer hebben ontvangen. Aanleiding voor het onderzoek was dat de leverdatum van veel winkels achteruitgeschoven was tot half mei. De tablet is dus wel slecht leverbaar op dit moment, maar zeker niet ‘uitverkocht’.

Ook over de verkopen van andere Android-tablets bestaat de nodige ophef. Samsung gaf al eerder toe dat de verkoopcijfers van de Galaxy Tab wel erg rooskleurig uitgedrukt waren. En hoewel providers en Motorola beweren dat de Xoom goed verkoopt, zijn veel analisten daar ook niet zo zeker van.

Bron: All Things Digital

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Flippie -

  In het originele artikel wordt eigenlijk niets gezegd over de hoogte van de vraag. Er wordt wel gezegd dat er te weinig geleverd is.

 2. Ritse Jager -

  Acer moet Asus zijn. Overigens is sinds gisteren de Acer ICONIA TAB A500, de eerste 10,1" Android tablet met Honeycomb in Nederland te krijgen.

  1. Dominick -

   Dank voor de correctie. Op de een of andere manier haal ik die twee altijd door elkaar. Maar het is wel erg slordig dat dit er doorheen geslipt is 🙁 Aangepast 🙂

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters