Onthulling Samsung Galaxy Note 9 en S10 eerder dan verwacht

Als je aan het wachten bent op de Samsung Galaxy Note 9 of zelfs al op de Galaxy S10, hebben we goed nieuws voor je. Het ziet ernaar uit dat de smartphonemaker de toestellen eerder gaat uitbrengen dan we gewend zijn. De eerdere release zou te maken hebben met een paar verschillende redenen.

Klap opvangen Galaxy S9

De eerste reden zou te maken hebben met het succes, of gebrek daaraan, van de Galaxy S9 toestellen. Hoewel het mooie en geavanceerde toestellen zijn, blijven de daadwerkelijke verkoopcijfers achter bij de verwachtingen. Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat de smartphones er vrijwel hetzelfde uitzien als hun voorgangers, de Galaxy S8 handsets. Samsung zou de klap willen opvangen door eerder te komen met de Note 9. Dit zou doorwerken op de Galaxy S10, welke we vroeg  2019 zouden kunnen verwachten.

Samsung Galaxy Note 9 lek Ice Universe

Nieuwe iPhones voor zijn

Een andere reden waarom Samsung al eerder zou komen met de Note 9, zou te maken hebben met de komst van Apple’s nieuwe iPhones aan het einde van het jaar.  Het is nooit echt handig om rond dezelfde periode dan ook een toestel uit te brengen. Samsung zou de Note 9 meer kans willen geven door hem ruim voor de lancering van de iPhones uit te brengen.

Galaxy S10 tijdens CES 2019

Een hint dat we al eerder de Note 9 kunnen verwachten, komt ook uit de hoek van de display leveranciers. De leveranciers zouden twee maanden eerder dan bij de Note 8 zijn begonnen met de productie van de displays, wat zou kunnen betekenen dat de smartphone mogelijk al in augustus in de winkel zou kunnen liggen. Over de Samsung Galaxy S10 wordt gefluisterd dat hij tijdens CES 2019 in januari al onthuld zou kunnen worden.

Samsung Galaxy S10 concept
Samsung Galaxy S10 concept

MWC 2019 voor opvouwbare smartphone?

Samsung is, zoals we weten, ook al een tijdje bezig met een opvouwbaar toestel. Verwacht wordt dat de productie van de bijbehorende flexibele  schermen in november wordt gestart. Dat zou betekenen dat toestellen mogelijk klaar zouden kunnen zijn voor MWC 2019 in februari. Dit zou ook een reden kunnen zijn dat Samsung de S10 al vroeg in 2019 uitbrengt, zodat de toestellen elkaars spotlight niet stelen.

Via: Slashgear

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters