Vrouwen hebben liever een kaartje dan een appje

Uit een onderzoek van Telfort is gebleken dat vrouwen belangrijke boodschappen liever via een kaart binnenkrijgen dan via WhatsApp. Slechts 17 procent verkiest WhatsApp boven de postbode.

Bericht van het jaar

Met 9,4 miljoen gebruikers in Nederland is WhatsApp dé populairste berichtendienst. Nederlanders versturen alles via het sociale platform, maar wanneer blijft een bericht nou echt hangen? Uit het onderzoek van Telfort is gebleken dat ieder WhatsApp-gebruiker gemiddeld 65 berichtjes per dag ontvangt, maar 44 procent van alle vrouwen zou liever een kaartje ontvangen.

Dat vrouwen liever een kaartje ontvangen, betekent niet dat ze een appje niet waarderen. Vrouwen bewaren speciale berichtjes vaak door er een screenshot van te maken of door het naar zichzelf te mailen. Via WhatsApp kun je dus prima een lief berichtje sturen, maar als je een vrouw echt wilt raken moet je een kaartje sturen.

74 procent van alle vrouwen bewaart alle persoonlijke berichten die de postbode langs heeft gebracht. Op basis van dit onderzoek heeft Telfort een actie bedacht. Met ‘Telfort bericht van het jaar’ kun je gratis een kaartje sturen naar de dierbaarste persoon van het afgelopen jaar. Op de site vul je de boodschap in, log je in met Facebook en vervolgens kun je het gemaakte kaartje laten bezorgen.

De actie loopt tot en met 31 december. Per Facebook-account kun je één kaartje laten bezorgen.

Bron: Telfort

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters