W595 komt in Flowers-editie

De Sony Ericsson W595 is al in veel kleurtjes op de markt, maar een editie met bloemetjes hadden we nog niet gezien. Binnenkort komt die exclusief naar The Phone House.

De Sony Ericsson W595 had bij de release al drie kleuren en daar is er nog een groot aantal bijgekomen. Bijvoorbeeld Sandy Gold en Peachy Pink. Dit waren echter alleen maar egale kleurtjes en een echt speciale variant zoals de S500i Flowers-editie was er nog niet. Gisteren vonden we in foldertje van The Phone House van februari dit jaar echter niet alleen een foto van de nieuwe LG KM900 Arena, ook de Sony Ericsson W595 kwam in een Flowers-editie in het krantje tevoorschijn.

De Flowers-editie van de W595 is een variant op één van de originele kleuren, namelijk Cosmopolitan White. Echter heeft het toestel niet een egaal witte voor- en achterkant, maar komen er als het ware rode bloemetjes uit de rode randen groeien. Niet alleen heeft de telefoon zelf een extreme-makeover gekregen, ook zijn er een aantal exclusieve flowers-accessoires voor dit kleurtje. De eerste is een hangertje in de vorm van een bloem, de tweede accessoire is een wit telefoonzakje met rode bloemetjes erop. De kleur zal in Nederland exclusief bij The Phone House verkrijgbaar zijn, mogelijk pakken een aantal webshops het kleurtje ook nog mee. Hoe dit in andere landen zal zijn is niet bekend.

Afbeelding 2

 

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters