Waarom je nog even moet wachten met het kopen van een nieuwe smartphone

We hebben dit jaar al behoorlijk wat indrukwekkende handsets zien verschijnen in de smartphone arena. Bijna alle grote smartphone makers hebben dit jaar uitstekende toestellen uitgebracht, waardoor het behoorlijk lastig kan zijn om een keuze te maken. Als je van plan bent om binnenkort een nieuwe smartphone te kopen, kun je echter toch beter nog even wachten. We zijn namelijk nog niet helemaal klaar met het smartphone geweld dit jaar.

Eerste helft 2017 zag geboorte van behoorlijk wat geliktheid

De eerste helft van het jaar is alweer voorbij en stelde zeker niet teleur. We zagen de lancering van de Galaxy S8 toestellen met de Infinity Screens. LG kwam met de gelikte LG G6 en de HTC U11 introduceerde nieuwe interactiemogelijkheden door middel van een knijpbare rand. Zelfs de Chinese OnePlus steeg dit jaar ook in het westen in populariteit met de nieuwe OnePlus 5 flagship killer. Keuze genoeg zou je zeggen?

Samsung Galaxy Note 8

Een paar van de meest geanticipeerde toestellen zijn echter nog niet uitgekomen en zullen hun intrede gedurende de komende paar maanden pas doen. Als eerste in de rij staat de Samsung Galaxy Note 8. Na de problemen met zijn voorganger heeft Samsung heel wat goed te maken en heeft het bedrijf alles uit de kast gehaald om de meest veilige telefoon neer te zetten. Van wat we tot nu toe hebben gezien wordt het inderdaad een toestel waar niet mee te spotten valt.

Samsung Galaxy Note 8

Nieuw iPhone trio

Na de onthulling van de Note 8 komt een ander toestel dat ook bijna dagelijks in het nieuws opduikt. We hebben het natuurlijk over de iPhone 8. Dit jaar viert Apple de tiende verjaardag van de iPhone en heeft het bedrijf extra zijn best gedaan om een spraakmakend jubileum toestel neer te zetten.

Tussen de wilde berichten over de telefoon zijn er behoorlijk wat die claimen dat we geavanceerde AR technologieën zullen gaan zien. Hier zou ook de dual camera setup aan de achterkant van de iPhone 8 aan meedoen. Daarnaast komt Apple uiteraard ook nog met de iPhone 7s en 7s Plus.

Apple iPhone 8

IFA 2017

Daarnaast verwachten we ook nog Google’s Pixel 2 en Pixel 2 XL en komt LG nog met de LG V30. En vergeet natuurlijk ook niet dat het IFA 2017 evenement ook nog moet plaatsvinden begin september. Tijdens deze populaire mobiele vakbeurs wordt ook nog een reeks aan smartphone porno gepresenteerd, die je niet wilt missen.

IFA smartphone vakbeurs

Koop pas na nieuwe smartphone parade

Als je dus nog op zoek bent naar een nieuwe telefoon, is het verstandig om nog even het jaar uit te zitten. In ieder geval totdat je alle nieuwe modellen eerst grondig hebt bekeken. Het zou zonde zijn als je net een nieuw toestel hebt en vervolgens een maand later kwijlend staat te kijken naar een andere.

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Doogee S55

Deze robuuste smartphone heb je nodig voor je wilde avonturen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters