Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed

’s Ochtends kan het behoorlijk lastig zijn om goed wakker te worden. Verschillende alarmsystemen proberen je elk op hun eigen manier wakker te maken door bijvoorbeeld weg te rollen of je een sommetje te geven. Van de Wakeout app hoef je je bed niet uit te komen, maar de wekker eist wel dat je de dag meteen met een workout begint.

Elke werkdag opstaan met Synthpop uit de jaren tachtig

De app is rechttoe rechtaan en op het thuisscherm hoef je alleen de tijd in te stellen waarop je wakker wil worden. Vervolgens kun je kiezen of dit geldt voor werkdagen, alleen het weekend of gedurende de hele week. Wakeout maakt je op het gekozen tijdstip telkens wakker met de tonen van jaren tachtig synthpop muziek. Deze muziek gaat door gedurende de workout, waardoor je je in een jaren tachtig fitnessvideo waant en bijna zin hebt om een strak felgekleurd gympakje aan te doen. Wellicht kun je met een goede pyjama starten? Als je echt nog niet wilt opstaan is het ook mogelijk om nog 10 minuten door te snoozen.

Wakeout workout wekker app

Wakeout wekker geeft je drie oefeningen in en rondom je bed

Een workout bestaat uit drie verschillende oefeningen die je in of naast je bed kunt uitvoeren. Zo moet je bijvoorbeeld je kussen omhoog gooien en weer opvangen of deze boven je hoofd houden terwijl je squats doet. Eerst krijg je een filmpje te zien van welke move je precies moet uitvoeren en wanneer je er klaar voor bent begint de timer met aftellen. In totaal zijn er 80 verschillende oefeningen, die je telkens in een combinatie van drie voorgeschoteld krijgt.

Nog langer doorgaan met de Pro versie

Standaard duurt een workout niet langer dan drie minuten, maar als je de smaak te pakken hebt kun je lekker verder gaan met de Pro versie. Deze kost 1,99 euro per maand of 15,99 euro per jaar en geeft je onder andere ook extra oefeningen. Helaas voor Androiders is Wakeout op het moment alleen beschikbaar voor iOS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters