Wall Street Journal bevestigt de Apple iTablet

De bekende Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal heeft een achtergrond artikel gepubliceerd over de plannen van Apple omtrent hun tablet. De producent zou met meerdere uitgevers in gesprek zijn over de tablet waaronder die van WSJ.

Apple staat er om bekend goede banden te hebben met de grote media ter aarden. Als een grote krant als The New York Times of The Wall Street Journal een artikel publiceert over de iTablet dan kunnen we er bijna vanuit gaan dat een product van Apple niet lang meer op zich laat wachten. Nadat Apple afgelopen week wist aan te kondigen dat ze 27 januari iets nieuws gaan laten zien, lijkt The WSJ er nu van overtuigd te zijn dat Apple volgende week met een Tablet gaat komen. Volgens de krant is de Tablet vooral gericht op studenten op scholen en universiteiten. Daarnaast zou de Tablet van Apple ook gericht zijn op een huis situatie waarin het gezin draadloos hun e-mail bekijkt en huiswerk of ander werk vervaardigt.

De producent zou al tijden in gesprek zijn met de grote uitgevers der aarden om zo hun content over te hevelen naar de nieuwe Tablet van Apple. Zo wou de New York Times voorzitter nog niet met zoveel woorden willen bevestigen dat ze met Apple in gesprek zijn over dit onderwerp maar hij wist te melden dat het geheel zeker in de gaten dienen te houden. Ook zou Apple inmiddels meerdere providers hebben aangeschreven om subsidie te verlenen op het apparaat om het zo betaalbaarder te maken voor consumenten in combinatie met een abonnement. Volgens The WSJ zal het apparaat rond de 1000 dollar gaan kosten en deze prijs weet Apple tot nog toe altijd 1 op 1 om te zetten naar Euro’s met haar producten. De krant weet tot slot te melden dat als distributie medium naar verwachting iTunes gebruikt zal gaan worden om de boeken en kranten op de Tablet te krijgen. Eventuele specificaties zijn nog niet vrijgegeven door de krant.

Apple zal op 27 januari een persconferentie gaan houden waar naar verwachting de Tablet aangekondigd zal gaan worden. De persconferentie begint om 19 uur lokale Nederlandse tijd.

Apple Tablet 
Essential Phone

‘Essential Phone opvolger gecanceld: staat Essential nu al te koop?’ lees verder

Xiaomi Mi 8

Gelekte video toont Xiaomi Mi 8: primeur voor Android lees verder

Vivo Apex

Eerste echt randloze smartphone komt volgende maand lees verder

HTC U12+

HTC U12+ gelanceerd: het grootste en spannendste HTC toestel tot nu toe lees verder

OnePlus 6 vs. Galaxy 9+

OnePlus 6 is sneller dan Galaxy S9+ en iPhone X lees verder

HTC onthult per ongeluk HTC U12+ op website lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters