Wall Street Journal bevestigt de Apple iTablet

De bekende Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal heeft een achtergrond artikel gepubliceerd over de plannen van Apple omtrent hun tablet. De producent zou met meerdere uitgevers in gesprek zijn over de tablet waaronder die van WSJ.

Apple staat er om bekend goede banden te hebben met de grote media ter aarden. Als een grote krant als The New York Times of The Wall Street Journal een artikel publiceert over de iTablet dan kunnen we er bijna vanuit gaan dat een product van Apple niet lang meer op zich laat wachten. Nadat Apple afgelopen week wist aan te kondigen dat ze 27 januari iets nieuws gaan laten zien, lijkt The WSJ er nu van overtuigd te zijn dat Apple volgende week met een Tablet gaat komen. Volgens de krant is de Tablet vooral gericht op studenten op scholen en universiteiten. Daarnaast zou de Tablet van Apple ook gericht zijn op een huis situatie waarin het gezin draadloos hun e-mail bekijkt en huiswerk of ander werk vervaardigt.

De producent zou al tijden in gesprek zijn met de grote uitgevers der aarden om zo hun content over te hevelen naar de nieuwe Tablet van Apple. Zo wou de New York Times voorzitter nog niet met zoveel woorden willen bevestigen dat ze met Apple in gesprek zijn over dit onderwerp maar hij wist te melden dat het geheel zeker in de gaten dienen te houden. Ook zou Apple inmiddels meerdere providers hebben aangeschreven om subsidie te verlenen op het apparaat om het zo betaalbaarder te maken voor consumenten in combinatie met een abonnement. Volgens The WSJ zal het apparaat rond de 1000 dollar gaan kosten en deze prijs weet Apple tot nog toe altijd 1 op 1 om te zetten naar Euro’s met haar producten. De krant weet tot slot te melden dat als distributie medium naar verwachting iTunes gebruikt zal gaan worden om de boeken en kranten op de Tablet te krijgen. Eventuele specificaties zijn nog niet vrijgegeven door de krant.

Apple zal op 27 januari een persconferentie gaan houden waar naar verwachting de Tablet aangekondigd zal gaan worden. De persconferentie begint om 19 uur lokale Nederlandse tijd.

Apple Tablet 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. fejth -

    En toch verwacht ik dat het ding ongekend populair zou kunnen worden. de iphone werdt dat ook, ook al waren er tal van berichten dat het ding qua mogelijkheden achter bijvoorbeeld de n95 stond!
    Het is apple, dus het zal niet afgeraffeld zijn, en zowiezo zullen die-hard apple fanboys het apparaat kopen. Plus het is een hype de al een tijdje in de lucht hangt, met al die e-readers. Ook zie je smartphones steeds grotere schermen krijgen! (HTC HD2…anyone??)
    Ik ben wel benieuwd wat dit nieuwe speeltje zal gaan doen, of kunnen doen!

  2. Henk -

    Voor 1000 euro heb je ook een hele beste laptop, dan mag dit tablet wel heel veel te bieden hebben. En ik vraag me af hoeveel studenten 1000 euro te besteden hebben. Als je er al een abo bij moet nemen voor voordeel ben je sowieso duurder uit omdat je ook een gsm abo hebt.

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Gelekte renders tonen driedubbele camera Huawei P20 lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters