WebOS versie 1.3.1 uitgebracht

Palm heeft officieel versie 1.3.1 van het WebOS uitgebracht. De nieuwe versie bevat een paar interessante verbeteringen. maar iTunes-synchronisatie ontbreekt vooralsnog.

Palm Pre

Versie 1.3.1 van WebOS is door Palm vandaag uitgebracht. Dit is ook de versie van het besturingssysteem die de Palm Pixi mee zal krijgen bij de release. Ten opzichte van de vorige versie zijn er vrij veel verbeteringen te vinden. Palm heeft op zijn website een changelog gepost waarin alle veranderingen beschreven staan. Zo is er onder andere betere ondersteuning voor breedbeeldvideo, het doorsturen en kopiëren van sms-berichten, en zijn er wat beveiligingsupdates doorgevoerd. Verder heeft Palm kleine aanpassingen gedaan aan de e-mail-, contacten-, telefoon-, kalender- en messagingfunctionaliteit. Tegelijkertijd met deze nieuwe versie van WebOS is er een nieuwe versie van de Mojo SDK verschenen. Dit is Palms ontwikkelkit voor WebOS-telefoons. Hierin is onder andere betere ondersteuning voor de Pixi in de emulator te vinden. De Pixi is Palms tweede WebOS-telefoon die ook in Europa wordt verwacht.

Opvallend is dat in de nieuwe versie van WebOS geen iTunes-ondersteuning te vinden is. Nadat Apple het synchroniseren van WebOS-telefoons met iTunes onlangs weer blokkeerde, zal Palm nu weer aan de slag moeten om het aan de praat te krijgen. Vooralsnog is er niets bekend over een eventuele nieuwe versie van WebOS met iTunes-support. Wel ondersteunt het WebOS nu synchronisatie met Yahoo.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters