WebOS versie 1.3.1 uitgebracht

Palm heeft officieel versie 1.3.1 van het WebOS uitgebracht. De nieuwe versie bevat een paar interessante verbeteringen. maar iTunes-synchronisatie ontbreekt vooralsnog.

Palm Pre

Versie 1.3.1 van WebOS is door Palm vandaag uitgebracht. Dit is ook de versie van het besturingssysteem die de Palm Pixi mee zal krijgen bij de release. Ten opzichte van de vorige versie zijn er vrij veel verbeteringen te vinden. Palm heeft op zijn website een changelog gepost waarin alle veranderingen beschreven staan. Zo is er onder andere betere ondersteuning voor breedbeeldvideo, het doorsturen en kopiëren van sms-berichten, en zijn er wat beveiligingsupdates doorgevoerd. Verder heeft Palm kleine aanpassingen gedaan aan de e-mail-, contacten-, telefoon-, kalender- en messagingfunctionaliteit. Tegelijkertijd met deze nieuwe versie van WebOS is er een nieuwe versie van de Mojo SDK verschenen. Dit is Palms ontwikkelkit voor WebOS-telefoons. Hierin is onder andere betere ondersteuning voor de Pixi in de emulator te vinden. De Pixi is Palms tweede WebOS-telefoon die ook in Europa wordt verwacht.

Opvallend is dat in de nieuwe versie van WebOS geen iTunes-ondersteuning te vinden is. Nadat Apple het synchroniseren van WebOS-telefoons met iTunes onlangs weer blokkeerde, zal Palm nu weer aan de slag moeten om het aan de praat te krijgen. Vooralsnog is er niets bekend over een eventuele nieuwe versie van WebOS met iTunes-support. Wel ondersteunt het WebOS nu synchronisatie met Yahoo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Raid

Dit zijn de volgende legendarische Pokémon die naar Pokémon Go komen lees verder

AH productscanner AR app

Breng voortaan je ingrediënten tot leven met de Albert Heijn AR app lees verder

Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters