WebOS versie 1.3.1 uitgebracht

Palm heeft officieel versie 1.3.1 van het WebOS uitgebracht. De nieuwe versie bevat een paar interessante verbeteringen. maar iTunes-synchronisatie ontbreekt vooralsnog.

Palm Pre

Versie 1.3.1 van WebOS is door Palm vandaag uitgebracht. Dit is ook de versie van het besturingssysteem die de Palm Pixi mee zal krijgen bij de release. Ten opzichte van de vorige versie zijn er vrij veel verbeteringen te vinden. Palm heeft op zijn website een changelog gepost waarin alle veranderingen beschreven staan. Zo is er onder andere betere ondersteuning voor breedbeeldvideo, het doorsturen en kopiëren van sms-berichten, en zijn er wat beveiligingsupdates doorgevoerd. Verder heeft Palm kleine aanpassingen gedaan aan de e-mail-, contacten-, telefoon-, kalender- en messagingfunctionaliteit. Tegelijkertijd met deze nieuwe versie van WebOS is er een nieuwe versie van de Mojo SDK verschenen. Dit is Palms ontwikkelkit voor WebOS-telefoons. Hierin is onder andere betere ondersteuning voor de Pixi in de emulator te vinden. De Pixi is Palms tweede WebOS-telefoon die ook in Europa wordt verwacht.

Opvallend is dat in de nieuwe versie van WebOS geen iTunes-ondersteuning te vinden is. Nadat Apple het synchroniseren van WebOS-telefoons met iTunes onlangs weer blokkeerde, zal Palm nu weer aan de slag moeten om het aan de praat te krijgen. Vooralsnog is er niets bekend over een eventuele nieuwe versie van WebOS met iTunes-support. Wel ondersteunt het WebOS nu synchronisatie met Yahoo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook Messenger Lite

Zo installeer je een veel zuinigere en lichtere versie van Facebook Messenger lees verder

Snapchat Custom Stories

Snapchat krijgt update met Custom Stories feature lees verder

Fidget Spinner Finger Spinner

Dit is de beste Fidget Spinner app voor op je smartphone lees verder

messenger apps

Waarom je geen foto’s met WhatsApp moet delen: kwaliteit vergeleken lees verder

Spotify KPN

Spotify’s aanbevelingen worden binnenkort een stuk beter lees verder

Pokémon Go Adventure Week

Pokémon Go Adventure Week: vier keer zoveel candy, gratis hoed en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters