Weer een andere foto van 'Samsung Galaxy S III' gevonden

Nadat gisteren een vermoedelijke persfoto van de Samsung Galaxy S III uitlekte, claimt een Duitse site dat dit beeld weer in de prullenbak kan: ze zijn een echte foto tegengekomen van het toekomstige Android-vlaggenschip.

samsung galaxy s III

Mobiflip neemt een foto over van plaatjessite imgur.com, waar afgelopen nacht een foto op is geplaatst van het nieuwe toestel en enige uitleg over specificaties. Het toestel op de foto ziet er totaal niet uit als het gisteren gelekte plaatje. De telefoon op die ‘persfoto’ heeft overigens verdacht veel weg van een bestaande mp4-speler van Samsung: de Galaxy S WiFi 4.2.

Wat specificaties betreft zou de Galaxy S III een voor veel Android-liefhebbers bijzondere functie bezitten: je kunt kiezen om het toestel te booten onder Android Ice Cream Sandwich of de TouchWiz-interface van Samsung. Deze duale boot-optie kennen we nog niet bij Androidtoestellen. Overigens bestaat bij sommige merken wel de optie om de eigen softwareschil van de fabrikant aan en uit te te zetten.

Het toestel zou een scherm van 4,7 inch in diameter bezitten (eerdere geruchten spraken over 4,8 inch) en de telefoon zou een keramische achterkant krijgen, wat de Galaxy S III ‘duur’ zou doen aanvoelen.

De uploader meldt erbij dat de foto is genomen van een testexemplaar dat een bij hem bekende werknemer van Samsung bij zich had. Hij verontschuldigt zich dat hij het toestel met een flitser heeft gekiekt, waardoor niet echt goed te zien is wat voor vlees we in de kuip hebben. Hij meldt erbij dat Samsung er nog niet uit is of de dual-bootfunctie echt in het toestel wordt geplaatst, en het scherm zou een HD-resolutie krijgen.

Update 14.42 uur:

Android Authority meldt dat de Samsung Galaxy S III zowel waterdicht als schokbestendig wordt. De nieuwe telefoon zou worden voorzien van een spray waardoor water niet meer bij de gevoelige elektronica in het toestel kan komen, al zou je de telefoon in het water laten vallen. De materialen waarvan de telefoon wordt gemaakt, zouden er bovendien voor zorgen dat het toestel een flinke val moet overleven zonder zichtbare gevolgen.

Bron: Mobiflip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. patrickvanv -

    de telefoon zou een keramische achterkant krijgen, wat de Galaxy S III 'duur' zou doen aanvoelen.

    Dat voelt ie niet alleen.
    dat word die ook

  2. anoniem -

    dit is zo fake als het echt de s III was dan hadden ze wel touchwiz geïnstalleerd net zo als te zien is bij die gelekte versie van ics voor de s II

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Samsung Galaxy S9 render

Betrouwbare leaker lekt fabrieksrenders Samsung Galaxy S9 lees verder

vuurwerk

Zo maak je tijdens oud en nieuw de perfecte vuurwerk foto’s lees verder

Redesign: zo gaat Spotify er binnenkort uit zien op je smartphone lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters