Weer een andere foto van 'Samsung Galaxy S III' gevonden

Nadat gisteren een vermoedelijke persfoto van de Samsung Galaxy S III uitlekte, claimt een Duitse site dat dit beeld weer in de prullenbak kan: ze zijn een echte foto tegengekomen van het toekomstige Android-vlaggenschip.

samsung galaxy s III

Mobiflip neemt een foto over van plaatjessite imgur.com, waar afgelopen nacht een foto op is geplaatst van het nieuwe toestel en enige uitleg over specificaties. Het toestel op de foto ziet er totaal niet uit als het gisteren gelekte plaatje. De telefoon op die ‘persfoto’ heeft overigens verdacht veel weg van een bestaande mp4-speler van Samsung: de Galaxy S WiFi 4.2.

Wat specificaties betreft zou de Galaxy S III een voor veel Android-liefhebbers bijzondere functie bezitten: je kunt kiezen om het toestel te booten onder Android Ice Cream Sandwich of de TouchWiz-interface van Samsung. Deze duale boot-optie kennen we nog niet bij Androidtoestellen. Overigens bestaat bij sommige merken wel de optie om de eigen softwareschil van de fabrikant aan en uit te te zetten.

Het toestel zou een scherm van 4,7 inch in diameter bezitten (eerdere geruchten spraken over 4,8 inch) en de telefoon zou een keramische achterkant krijgen, wat de Galaxy S III ‘duur’ zou doen aanvoelen.

De uploader meldt erbij dat de foto is genomen van een testexemplaar dat een bij hem bekende werknemer van Samsung bij zich had. Hij verontschuldigt zich dat hij het toestel met een flitser heeft gekiekt, waardoor niet echt goed te zien is wat voor vlees we in de kuip hebben. Hij meldt erbij dat Samsung er nog niet uit is of de dual-bootfunctie echt in het toestel wordt geplaatst, en het scherm zou een HD-resolutie krijgen.

Update 14.42 uur:

Android Authority meldt dat de Samsung Galaxy S III zowel waterdicht als schokbestendig wordt. De nieuwe telefoon zou worden voorzien van een spray waardoor water niet meer bij de gevoelige elektronica in het toestel kan komen, al zou je de telefoon in het water laten vallen. De materialen waarvan de telefoon wordt gemaakt, zouden er bovendien voor zorgen dat het toestel een flinke val moet overleven zonder zichtbare gevolgen.

Bron: Mobiflip

Galaxy Note 9 Samsung Galaxy Note 8 review uitgelicht

‘Samsung Galaxy Note 9 krijgt toch vingerafdrukscanner in scherm’ lees verder

OnePlus 6 specificaties

Specificaties OnePlus 6 gelekt: indrukwekkend voorproefje lees verder

Samsung Galaxy S9

Deze adblocker is onmisbaar op elke Samsung Galaxy smartphone lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Nieuwe details Samsung Galaxy Note 9 duiken al op lees verder

vivoX21UD2

Gelekte prijs OnePlus 6 zorgt voor ophef, maar is dat nodig? lees verder

Vivo X21

Vivo x21 UD: iPhone X met in-display vingerafdrukscanner lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters