Weer een andere foto van 'Samsung Galaxy S III' gevonden

Nadat gisteren een vermoedelijke persfoto van de Samsung Galaxy S III uitlekte, claimt een Duitse site dat dit beeld weer in de prullenbak kan: ze zijn een echte foto tegengekomen van het toekomstige Android-vlaggenschip.

samsung galaxy s III

Mobiflip neemt een foto over van plaatjessite imgur.com, waar afgelopen nacht een foto op is geplaatst van het nieuwe toestel en enige uitleg over specificaties. Het toestel op de foto ziet er totaal niet uit als het gisteren gelekte plaatje. De telefoon op die ‘persfoto’ heeft overigens verdacht veel weg van een bestaande mp4-speler van Samsung: de Galaxy S WiFi 4.2.

Wat specificaties betreft zou de Galaxy S III een voor veel Android-liefhebbers bijzondere functie bezitten: je kunt kiezen om het toestel te booten onder Android Ice Cream Sandwich of de TouchWiz-interface van Samsung. Deze duale boot-optie kennen we nog niet bij Androidtoestellen. Overigens bestaat bij sommige merken wel de optie om de eigen softwareschil van de fabrikant aan en uit te te zetten.

Het toestel zou een scherm van 4,7 inch in diameter bezitten (eerdere geruchten spraken over 4,8 inch) en de telefoon zou een keramische achterkant krijgen, wat de Galaxy S III ‘duur’ zou doen aanvoelen.

De uploader meldt erbij dat de foto is genomen van een testexemplaar dat een bij hem bekende werknemer van Samsung bij zich had. Hij verontschuldigt zich dat hij het toestel met een flitser heeft gekiekt, waardoor niet echt goed te zien is wat voor vlees we in de kuip hebben. Hij meldt erbij dat Samsung er nog niet uit is of de dual-bootfunctie echt in het toestel wordt geplaatst, en het scherm zou een HD-resolutie krijgen.

Update 14.42 uur:

Android Authority meldt dat de Samsung Galaxy S III zowel waterdicht als schokbestendig wordt. De nieuwe telefoon zou worden voorzien van een spray waardoor water niet meer bij de gevoelige elektronica in het toestel kan komen, al zou je de telefoon in het water laten vallen. De materialen waarvan de telefoon wordt gemaakt, zouden er bovendien voor zorgen dat het toestel een flinke val moet overleven zonder zichtbare gevolgen.

Bron: Mobiflip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. patrickvanv -

    de telefoon zou een keramische achterkant krijgen, wat de Galaxy S III 'duur' zou doen aanvoelen.

    Dat voelt ie niet alleen.
    dat word die ook

  2. anoniem -

    dit is zo fake als het echt de s III was dan hadden ze wel touchwiz geïnstalleerd net zo als te zien is bij die gelekte versie van ics voor de s II

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Samsung Galaxy Note 8 camera

Met deze vijf smartphones maak je de mooiste foto’s lees verder

Hands-on video Xiaomi Mi Mix 2S laat iPhone X-achtige navigatie zien lees verder

Samsung Galaxy S9 Prijzen

Jup, de Samsung Galaxy S9 wordt duurder dan de Galaxy S8 lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters