Weer nieuwe iPhone-geruchten verschenen

De geruchten over een nieuwe iPhone blijven binnenstromen. Met elk nieuw gerucht lijkt de release ook dichterbij te komen. Inmiddels zou deze op april staan. Ook zijn er nieuwe specificaties naar buiten gekomen.

iPhone 4G fake

De iPhone 4G lijkt een significante verbetering te worden ten opzichte van de 3GS. Gisteren kwamen we al geruchten tegen over krachtige 3D-graphics. Eerder werd er al gemeld dat de nieuwe iPhone waarschijnlijk de beschikking gaat krijgen over de LTE-techniek en een 5Mp-camera. Nieuwe geruchten stellen dat Apple’s nieuwe smartphone een oled-scherm gaat krijgen, waardoor de beeldkwaliteit verbeterd wordt. Tevens zou de schermresolutie omhooggaan, en is het mogelijk om video met een hogere resolutie af te spelen. Ook zou Apple van plan zijn om een vervangbare batterij in het toestel op te nemen. Dit kan bij de 3GS niet, en kwam de fabrikant op veel kritiek te staan. Met deze specificaties volgt Apple de trend in de markt, waarbij hogere resoluties en (am)oled steeds populairder wordt.

De release van de iPhone 4G werd in juni of juli verwacht, maar nieuwe geruchten zetten de release op april. Op 26 januari volgt een keynote van Apple-baas Steve Jobs, waarin Apple’s tablet-pc verwacht wordt. Er wordt gespeculeerd over een “one more thing” waarin de aankondiging van de iPhone 4G volgt.

Bron: Mobile Mentalism

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. pslo -

  Jullie begrijpen hem toch, misschien is ie pas een jaar in Nederland (misschien ook wel 20).
  Die jongen is gewoon blij dat er misschien eindelijk een goede Iphone aankomt die misschien niet aan T-mobile vastzit. Dan kunnen jullie ook eens in huis bellen ipv buiten :P:Y

 2. Rens -

  Hij heeft méér dan gelijk Coennos. Dit is absurd, zóveel spelfouten ontwikkelen in 3 zinnen. En wij zijn niet de enige die ons daar helemaal aan kapot ergeren. Het lijkt wel of dat dit de trend wordt, zo slecht als mogelijk Nederlands schrijven en dat dan maar plaatsen. Eerst terug naar school, dán pas wat posten op sites!

 3. cyberark -

  heel mooi die iphonee 4, ik hoor laatst zoveel erover hem. dat ik deze nieuwe iphone in juli ook een bestellen. he is minst trend heee.hahah….verwachten niet zo hoog geprijsen als vorige toestellen….

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Land Rover Explore

Land Rover onthult nieuwe outdoor smartphone lees verder

Samsung Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 duikt eindelijk ook op in het wild lees verder

Samsung Galaxy S9 Lilac Purple

Deze drie Galaxy S9 features zouden je over de streep kunnen halen lees verder

iPhone SE 2

Apple komt begin juni met 4.2-inch iPhone SE 2: specificaties gelekt lees verder

Samsung Galaxy S9

Dit is de Samsung Galaxy S9 in alle beschikbare kleuren lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters