Weer nieuwe iPhone-geruchten verschenen

De geruchten over een nieuwe iPhone blijven binnenstromen. Met elk nieuw gerucht lijkt de release ook dichterbij te komen. Inmiddels zou deze op april staan. Ook zijn er nieuwe specificaties naar buiten gekomen.

iPhone 4G fake

De iPhone 4G lijkt een significante verbetering te worden ten opzichte van de 3GS. Gisteren kwamen we al geruchten tegen over krachtige 3D-graphics. Eerder werd er al gemeld dat de nieuwe iPhone waarschijnlijk de beschikking gaat krijgen over de LTE-techniek en een 5Mp-camera. Nieuwe geruchten stellen dat Apple’s nieuwe smartphone een oled-scherm gaat krijgen, waardoor de beeldkwaliteit verbeterd wordt. Tevens zou de schermresolutie omhooggaan, en is het mogelijk om video met een hogere resolutie af te spelen. Ook zou Apple van plan zijn om een vervangbare batterij in het toestel op te nemen. Dit kan bij de 3GS niet, en kwam de fabrikant op veel kritiek te staan. Met deze specificaties volgt Apple de trend in de markt, waarbij hogere resoluties en (am)oled steeds populairder wordt.

De release van de iPhone 4G werd in juni of juli verwacht, maar nieuwe geruchten zetten de release op april. Op 26 januari volgt een keynote van Apple-baas Steve Jobs, waarin Apple’s tablet-pc verwacht wordt. Er wordt gespeculeerd over een “one more thing” waarin de aankondiging van de iPhone 4G volgt.

Bron: Mobile Mentalism

Galaxy Note 9 notch render

Dit is de Samsung Galaxy Note 9 met een notch lees verder

Apple iPhone Xs Plus 2018 iPhone X Plus

Nieuwe iPhones worden volgens analisten allemaal goedkoper lees verder

Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition

Maak kennis met de Samsung Galaxy S9 Red Bull Ring edition lees verder

Hint Google’s nieuwe wallpaper naar volledige naam Android P? lees verder

LG G7 ThinQ

Tijd voor de notch: dit is de LG G7 ThinQ lees verder

Samsung Galaxy Note 9 Samsung Galaxy S9 review uitgelicht

Samsung Galaxy S9 verslaat iPhone X in prestigieuze test lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters