Wellicht Symbian-tablet van Nokia op komst

In een filmpje van Nokia over de clouddienst Nokia Air zijn niet alleen twee Symbian-smartphones te zien die nog niet op de markt zijn, maar ook een tablet die kennelijk op Symbian Belle loopt.

Symbian-tablet Nokia

In het filmpje over de clouddienst wordt de informatie over de zegeningen van die dienst volledig overschaduwd door de drie apparaten waarop die clouddienst voortdurend wordt getoond. Allereerst een kleine smartphone die min of meer als een flip-telefoon kan worden gezien, maar dan op een wat curieuze manier, want het toetsenbord klapt achter het toestel weg. En een soort Nokia Lumia 900, maar dan in een Symbian Belle-versie.

Het apparaat dat de meeste aandacht trekt is echter een tablet die op Belle loopt. Of die apparaten ooit zullen worden geproduceerd, is hoogst onzeker, want Nokia heeft daar nog niets over losgelaten. Maar het lijkt wel zeker dat de bestaande Symbian Belle-toestellen het eerst kunnen genieten van de clouddienst Nokia Air.

Update op 25/06/2012 om 09:50 uur

Het blijkt dat het hier zoals gedacht om een concept gaat die door een marketingbureau is gemaakt om Nokia te paaien. Nokia Air is dus geen echt product van de fabrikant.

Bron: GSM Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. djbosanac -

    hmm, ik denk dat dit heel slecht is voor nokia. Er zijn al genoeg tablets op de markt. Apple/samsung/Microsoft/acer/, dit is alleen maar moeilijker vooor ze

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters