Wereldwijd bereikbaar met Alles in 1 op Reis XL – ADV

Ongeveer de helft van alle vakanties van Nederlanders wordt in het buitenland doorgebracht. Vaak willen mensen dan ook gebruik kunnen maken van internet, zodat die ene leuke vakantiefoto direct gedeeld kan worden of om in contact te kunnen blijven met het thuisfront. Vodafone heeft hiervoor drie erg geschikte bundels in haar assortiment opgenomen.

Iedereen die na 6 januari 2014 bij Vodafone is aangesloten kan automatisch gebruik maken van Alles-in-1 op Reis. Anderen kunnen deze bundel zelf activeren via My Vodafone. Met Alles-in-1 op Reis kunt u 20 minuten bellen, 20 minuten gebeld worden, 20 sms’jes sturen en 35 MB internet verbruiken voor maar €2,- per dag. U kunt de bundel altijd aan laten staan, want in Nederland betaalt u niets. Pas wanneer u in het buitenland komt wordt de bundel actief en kunt u internet gebruiken tegen een laag tarief. Als u 80% en 100% verbruikt heeft, ontvangt u hiervan een bericht per sms. Daarna verbruikt u internet tegen het normale tarief. En het mooie is: als u de bundel niet gebruikt heeft, betaalt u er ook niets voor!

Voor de grootgebruikers heeft Vodafone daarnaast de optie Alles-in-1 op Reis XL. Hiermee kunt u 100 minuten zelf bellen, 100 minuten gebeld worden, 100 sms’jes sturen en 100 MB data gebruiken per dag, voor maar €4,- per dag. Net als bij Alles-in-1 op Reis is het tegoed van Alles-in-1 op Reis XL één dag geldig. De Alles-in-1 op Reis en Alles-in-1 op Reis XL bundels zijn geldig in de Voordeellanden van Vodafone.

Mensen die buiten de Voordeellanden op reis gaan kunnen ook gebruik maken van een aantrekkelijke bundel, namelijk de Internet op Reis Dagbundel Wereld. Deze bundel geldt alleen buiten de Voordeellanden. Hierbij ontvangt u 30 MB voor €5,- per dag. De bundel is één dag geldig en vervalt om 23.59 Nederlandse tijd, waarna weer een nieuwe DagBundel ingaat. Kosten worden alleen in rekening gebracht wanneer er data verbruikt wordt, dus als u geen internet gebruikt hoeft u niets te betalen. Dit is bijvoorbeeld ideaal als u aan het reizen bent en niet altijd internet wilt gebruiken, maar wel af en toe online wilt zijn. U ontvangt een berichtje als u 80% en 100% van uw bundel verbruikt heeft. Wanneer u buiten de bundel komt, betaalt u €2,50 per MB.

Een overzicht van alle voordeellanden vindt u hier. U kunt verschillende Vodafone-abonnementen aanvragen via Belsimpel.nl. U kunt daarbij ook een nieuw toestel uitzoeken, met een aantrekkelijke korting in combinatie met een abonnement.

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters