Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen

Als je je ooit hebt afgevraagd hoeveel berichten je eigenlijk met die ene fling hebt uitgewisseld in Whatsapp of hoeveel appjes je überhaupt ooit hebt verstuurd, hoeft dat helemaal geen vraag te blijven. Je kunt het namelijk gewoon in de app zien. Je kunt zelfs zien of je berichtenuitwisseling met die vervelende persoon teveel ruimte op je toestel inneemt en alleen die berichten in één keer deleten.

Totaal overzicht Whatsapp

Om te zien hoeveel berichten je in totaal hebt verstuurd, ga je naar Whatsapp en moet je hier de settings induiken. Kies voor de “Data and Storage Usage” optie en vervolgens onderaan voor “Network Usage”. Hier heb je een heel overzicht van wat je allemaal met Whatsapp hebt gedaan. Je kunt bijvoorbeeld in één oogopslag zien hoeveel berichten je in totaal hebt verstuurd, maar ook hoeveel je er hebt ontvangen. Als je veel meer hebt verstuurd dan ontvangen, moet je je misschien toch afvragen of je vrienden je wel echt mogen.

Whatsapp chat

Verder kun je ook nog andere data bekijken, zoals hoe vaak je hebt gebeld en hoeveel data je in chats aan media hebt ontvangen. Als het deprimerende cijfers zijn, kun je gewoon naar onderen scrollen en alles resetten. Overal 0 ziet er echter misschien ook wat zielig uit.

Whatsapp

Data per persoon

Ook per chatpartner kun je een overzicht krijgen van allerlei interessante info. Om hier te komen kies is in het “Data and Storage Usage” menu niet voor “Network Usage”, maar voor “Storage Usage”. Je krijgt dan een lijst te zien van je contacten, waarbij de chats die de meeste ruimte in beslag nemen bovenaan zijn geplaatst. Tap op de persoon waar je meer info over wilt zien en je komt bij een individueel overzicht. Hier kun je zien hoeveel berichten, contacten en locaties er over en weer zijn uitgewisseld. Ook kun je per categorie zien hoeveel ruimte verschillende bestanden in beslag nemen, zoals foto’s, video’s en GIF’s. Helemaal onderaan kun je bij “Manage” per categorie aan het deleten slaan.

Whatsapp

De overzichten zijn een snelle manier om even te checken of sommige chats niet teveel snoepen van je kostbare opslagruimte. Je kunt ook meteen zien welke contacten er nog op je toestel staan, waar je blijkbaar helemaal niks mee hebt.

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters