Whatsapp betaversie – ADV

De populaire chatdienst Whatsapp is bezig met een testversie. In deze versie is het mogelijk openbare groepsgesprekken te beginnen. De url’s van de groepsgesprekken starten allemaal met chat.whatsapp.com… als je op die link klikt dan opent whatsapp zich op je smartphone en gaat de chat zoeken. Is de groep gevonden, dan krijg je een melding met de naam van de groep, wie de groep heeft aangemaakt en hoeveel mensen erin zitten.

Eenvoudig aanmelden bij openbare Whatsapp groep

In de nieuwe versie, die nu dus uitgebreid door delen van het publiek wordt getest is het gemakkelijk om mensen toe te voegen ook als je niet het telefoonnummer hebt. Je stuurt zo iemand gewoon de link en hij of zij kan zich aanmelden via Whatsapp. Het nummer is natuurlijk wel zichtbaar voor de groepsleden wanneer je groepslid wordt.

De links naar de groepsgesprekken zijn door iedereen die online is te openen. Wat er wordt gezegd in de groepschat is niet te zien zonder dat je groepslid bent. Het gesprek zelf is niet online mee te lezen.

Delen van gesprekken

Whatsapp maakt het delen van gesprekken nu nog gemakkelijker. De nieuwe functie heeft niet meteen een toegevoegde waarde voor zaken als BuurtWhatsApp of andere initatieven. Het heeft wel een potentie om een marketingtool te worden voor winkels om te laten weten dat de nieuwe collectie binnen is. Of om op een congres de deelnemers en het publiek snel te bereiken. WhatsApp heeft zelf nog geen commentaar gegeven op de functie, die nu alleen nog maar lijkt te werken in de testversie.

Kun jij je appjes niet meer zien omdat je scherm vol scheuren zit?  Kom dan eens langs bij Smartrepair. Er zit vast een Smartrepair (https://www.smart-repair.nl/) bij je in de buurt! Zo ben je voor een iPhone reparatie Nijmegen, Tilburg of andere stad bij Smartrepair bij het juiste adres! Daar kun je het scherm laten maken terwijl je wacht.

Samsung Galaxy S10 leak Ice Universe

Notchloze Galaxy S10 opgedoken met opvallend smalle randen lees verder

Samsung patent twee displays

Samsung denkt na over toestel met twee displays lees verder

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters