Whatsapp betaversie – ADV

De populaire chatdienst Whatsapp is bezig met een testversie. In deze versie is het mogelijk openbare groepsgesprekken te beginnen. De url’s van de groepsgesprekken starten allemaal met chat.whatsapp.com… als je op die link klikt dan opent whatsapp zich op je smartphone en gaat de chat zoeken. Is de groep gevonden, dan krijg je een melding met de naam van de groep, wie de groep heeft aangemaakt en hoeveel mensen erin zitten.

Eenvoudig aanmelden bij openbare Whatsapp groep

In de nieuwe versie, die nu dus uitgebreid door delen van het publiek wordt getest is het gemakkelijk om mensen toe te voegen ook als je niet het telefoonnummer hebt. Je stuurt zo iemand gewoon de link en hij of zij kan zich aanmelden via Whatsapp. Het nummer is natuurlijk wel zichtbaar voor de groepsleden wanneer je groepslid wordt.

De links naar de groepsgesprekken zijn door iedereen die online is te openen. Wat er wordt gezegd in de groepschat is niet te zien zonder dat je groepslid bent. Het gesprek zelf is niet online mee te lezen.

Delen van gesprekken

Whatsapp maakt het delen van gesprekken nu nog gemakkelijker. De nieuwe functie heeft niet meteen een toegevoegde waarde voor zaken als BuurtWhatsApp of andere initatieven. Het heeft wel een potentie om een marketingtool te worden voor winkels om te laten weten dat de nieuwe collectie binnen is. Of om op een congres de deelnemers en het publiek snel te bereiken. WhatsApp heeft zelf nog geen commentaar gegeven op de functie, die nu alleen nog maar lijkt te werken in de testversie.

Kun jij je appjes niet meer zien omdat je scherm vol scheuren zit?  Kom dan eens langs bij Smartrepair. Er zit vast een Smartrepair (https://www.smart-repair.nl/) bij je in de buurt! Zo ben je voor een iPhone reparatie Nijmegen, Tilburg of andere stad bij Smartrepair bij het juiste adres! Daar kun je het scherm laten maken terwijl je wacht.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters