Whatsapp Desktop komt nu ook naar Windows en OS X

WhatsApp is op dit moment te gebruiken op bijna elk mobiel platform. Op je desktop is momenteel alleen een web versie beschikbaar, maar volgens geruchten zit WhatsApp Desktop eraan te komen.

WhatsApp Desktop

WhatsApp is niet meer weg te denken van de mobiele telefoon, maar voor je desktop is alleen een web versie verkrijgbaar. Er gaan geruchten dat WhatsApp bezig is met een desktopprogramma voor Windows en OS X. Veel gebruikers vragen al jaren om een desktop cliënt voor het chatprogramma. Het Twitter account @WABetaInfo meldt dat het Twitter account @turinconiphone  een screenshot plaatste waarin de komst van een desktop applicatie wordt bevestigd. In het screenshot van het Twitter account is het programma op OS X en Windows te zien. Voor de web versie van WhatsApp is het nodig dat je smartphone online is op WhatsApp. Of dat ook zo zal zijn voor de desktopversie is nog onduidelijk.

Whatsapp desktop

Andere Chatprogramma’s

Het chatprogramma Telegram heeft al langer een desktopversie die dat niet vereist, WhatsApp kan simpelweg niet achterblijven. Telegram slaat de berichten op, op servers waardoor de berichten overal verkrijgbaar zijn, WhatsApp doet dit niet waardoor het moeilijker is om de berichten te laten zien op een desktop versie. Viber word ondersteund door elk platform, met Viber kan je video bellen, stickers en foto’s versturen. Viber is eigenlijk een ondergewaardeerde WhatsApp, het werkt ook via je telefoon nummer van je smartphone. Je hebt ook nog talloze andere desktop chatcliënts, sommige zijn betaald andere zijn gratis: Hipchat, Skype, Facebook Messenger, Line, Moped en Retro bonus: AIM.

De webversie van WhatsApp kwam januari vorig jaar voor het eerst online. Het is onbekend wanneer de software voor OS X en Windows zou moeten verschijnen.

Bron: @WABetaInfo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters