WhatsApp, Facebook en Youtube voor iOS geüpdatet

De makers van WhatsApp, Facebook en Youtube hebben hun apps voor iOS van nieuwe functionaliteit voorzien. Alle drie de apps hebben nieuwe onderdelen mee gekregen voor zowel de iPad als de iPhone.

Allereerst heeft WhatsApp versie 2.11.8 vrijgegeven voor iOS. De app heeft net als zijn Android-variant meer privacy-instellingen gekregen. Mensen kunnen nu kiezen of vreemden die hun nummer hebben wel of geen naam mogen, je profielfoto en ook is de optie aangepast of dat alleen vrienden, iedereen of niemand je online-status kan bekijken. De update brengt ook een aantal extra wallpapers voor de chatachtergrond met zich mee, aldus WhatsApp.

Facebook heeft versie 8.0 vrijgegeven van haar app. De app zou sneller zijn dan zijn voorganger en het aanmaken, bewerken en uploaden van foto’s en albums is eveneens makkelijker gemaakt, aldus het sociale netwerk. De app is ook verder geoptimaliseerd voor de iPad. Zo is het UI voor de iPad aangepast en is het allemaal een stukje overzichtelijker geworden. Facebook zegt ook dat het maken van een post sneller gaat en het bewerken van status eveneens. De app zou ook minder bugs bevatten.

Tot slot heeft Google haar eigen YouTube-app voor iOS van nieuwe functionaliteit voorzien. De app heeft een kleine uiterlijke update gekregen. Daarnaast is de app voorzien van extra functionaliteit. Mensen kunnen nu reageren op elkaar middels de app. Ook is het mogelijk geworden om afspeellijsten te bekijken en te bewerken. De app is daarnaast voorzien van een nieuw afspeel en pause-menu. Het aantal bugs in de app zijn volgens Google ook flink verminderd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

iOS 12 en Android 9.0 krijgen zeer innovatieve feature: omkeerbare emoji 😱 lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters