WhatsApp, Facebook en Youtube voor iOS geüpdatet

De makers van WhatsApp, Facebook en Youtube hebben hun apps voor iOS van nieuwe functionaliteit voorzien. Alle drie de apps hebben nieuwe onderdelen mee gekregen voor zowel de iPad als de iPhone.

Allereerst heeft WhatsApp versie 2.11.8 vrijgegeven voor iOS. De app heeft net als zijn Android-variant meer privacy-instellingen gekregen. Mensen kunnen nu kiezen of vreemden die hun nummer hebben wel of geen naam mogen, je profielfoto en ook is de optie aangepast of dat alleen vrienden, iedereen of niemand je online-status kan bekijken. De update brengt ook een aantal extra wallpapers voor de chatachtergrond met zich mee, aldus WhatsApp.

Facebook heeft versie 8.0 vrijgegeven van haar app. De app zou sneller zijn dan zijn voorganger en het aanmaken, bewerken en uploaden van foto’s en albums is eveneens makkelijker gemaakt, aldus het sociale netwerk. De app is ook verder geoptimaliseerd voor de iPad. Zo is het UI voor de iPad aangepast en is het allemaal een stukje overzichtelijker geworden. Facebook zegt ook dat het maken van een post sneller gaat en het bewerken van status eveneens. De app zou ook minder bugs bevatten.

Tot slot heeft Google haar eigen YouTube-app voor iOS van nieuwe functionaliteit voorzien. De app heeft een kleine uiterlijke update gekregen. Daarnaast is de app voorzien van extra functionaliteit. Mensen kunnen nu reageren op elkaar middels de app. Ook is het mogelijk geworden om afspeellijsten te bekijken en te bewerken. De app is daarnaast voorzien van een nieuw afspeel en pause-menu. Het aantal bugs in de app zijn volgens Google ook flink verminderd.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

Telekoopwijzer video uitgelicht

Telekoopwijzer: dit zijn de beste high-endsmartphones van deze zomer lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

iOS 12 design

iOS 12 concept: ziet jouw iPhone er binnenkort zo uit? lees verder

iOS Android

Waarom de keuze tussen iOS en Android nog steeds belangrijk is lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters