Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen

Eind vorig jaar werd het eindelijk mogelijk om ook in Whatsapp video oproepen te gebruiken en volgens nieuwe informatie zou je dit volgend jaar met een hele groep kunnen doen. Althans dat claimt WABetaInfo. Hoewel er nog geen tastbaar bewijs hiervoor is, heeft de site het wel vaker bij het rechte eind gehad.

Whatsapp intern aan het testen met nieuwe feature

Het team achter Whatsapp zou al intern aan het testen zijn geslagen met de nieuwe functie. Aangezien de app nu onder Facebook valt en je met Facebook Messenger al wel met een groep videogesprekken kunt voeren, is het niet onwaarschijnlijk dat Whatsapp de functie inderdaad ook krijgt. WABetaInfo zou referenties hebben gevonden, welke sterk erop wijzen dat Group Video Calls in een aankopende update hun debuut zullen maken.

WhatsApp Emoji

Groepsvideogesprekken pas volgend jaar

Voordat je te enthousiast wordt, geeft het bericht ook aan dat we de functie binnenkort nog niet hoeven te verwachten. Whatsapp zou nog druk bezig zijn met de feature om verzonden berichten weer snel te kunnen deleten zonder sporen achter te laten. Zelfs in het notificatiecentrum zou er niks meer van het (waarschijnlijk) dubieuze bericht te vinden zijn. Verwacht wordt dat we pas volgend jaar met z’n allen zullen kunnen videobellen met Whatsapp.

Nieuwe emoji’s zien er bekend uit

Terwijl we op de groepsvideogesprekken wachten, komt Whatsapp nog met verschillende nieuwe goodies. Zo zijn er nieuwe emoji’s opgedoken in een bètaversie van de app. Nou ja, het zijn soort van nieuwe emoji’s. Ze lijken namelijk wel erg veel op de poppetjes in iOS, maar dan natuurlijk net iets anders om niet aangeklaagd te worden.

Via: WABetainfo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Nokia 7 2018

Vijf nieuwe Nokia smartphones onthuld: van flagship tot budgetmodel lees verder

Samsung Galaxy S9 en S9+

Samsung Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus onthuld: iPhone X killer lees verder

LG V30S ThinQ

LG onthult slimmere versie LG V30: de LG V30S ThinQ lees verder

Sony Xperia XZ2

Sony Xperia XZ2 en XZ2 Compact gelekt: Sony’s volgende flagships lees verder

ASUS ZenFone Max Plus

Asus ZenFone Max Plus: Face Unlock en 18:9 beeldverhouding lees verder

LG K8 en LG K10: LG onhult nieuwe budgetmodellen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters