Whatsapp ondersteunt binnenkort in groepen videobellen

Eind vorig jaar werd het eindelijk mogelijk om ook in Whatsapp video oproepen te gebruiken en volgens nieuwe informatie zou je dit volgend jaar met een hele groep kunnen doen. Althans dat claimt WABetaInfo. Hoewel er nog geen tastbaar bewijs hiervoor is, heeft de site het wel vaker bij het rechte eind gehad.

Whatsapp intern aan het testen met nieuwe feature

Het team achter Whatsapp zou al intern aan het testen zijn geslagen met de nieuwe functie. Aangezien de app nu onder Facebook valt en je met Facebook Messenger al wel met een groep videogesprekken kunt voeren, is het niet onwaarschijnlijk dat Whatsapp de functie inderdaad ook krijgt. WABetaInfo zou referenties hebben gevonden, welke sterk erop wijzen dat Group Video Calls in een aankopende update hun debuut zullen maken.

WhatsApp Emoji

Groepsvideogesprekken pas volgend jaar

Voordat je te enthousiast wordt, geeft het bericht ook aan dat we de functie binnenkort nog niet hoeven te verwachten. Whatsapp zou nog druk bezig zijn met de feature om verzonden berichten weer snel te kunnen deleten zonder sporen achter te laten. Zelfs in het notificatiecentrum zou er niks meer van het (waarschijnlijk) dubieuze bericht te vinden zijn. Verwacht wordt dat we pas volgend jaar met z’n allen zullen kunnen videobellen met Whatsapp.

Nieuwe emoji’s zien er bekend uit

Terwijl we op de groepsvideogesprekken wachten, komt Whatsapp nog met verschillende nieuwe goodies. Zo zijn er nieuwe emoji’s opgedoken in een bètaversie van de app. Nou ja, het zijn soort van nieuwe emoji’s. Ze lijken namelijk wel erg veel op de poppetjes in iOS, maar dan natuurlijk net iets anders om niet aangeklaagd te worden.

Via: WABetainfo

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters