‘WhatsApp krijgt oude tekst status terug’

Vorige maand vierde WhatsApp de achtste verjaardag. Met een verjaardag moet er altijd iets bijzonders gebeuren en er werd gekozen om de status tekst van gebruikers weg te halen. De status ging niet helemaal weg, maar werd vervangen door een video of foto status. Deze verandering viel echter niet in goede aarde bij WhatsApp gebruikers. Beschuldigingen werden geuit, waarin WhatsApp ervan werd verdacht andere apps zoals Snapchat en Instagram te kopiëren. Deze beschuldigingen lijken de WhatsApp bazen niet in de koude kleren te zijn gaan zitten. Onlangs dook er namelijk een nieuwe bètaversie van de app op, waarin de tekst status zijn terugkeer maakt.

WhatsApp 2.17.95 krijgt weer een tekst status

De tekst status werd gespot in de WhatsApp versie 2.17.95. Voor video status “haters” is er in de settings de mogelijkheid terug te gaan naar hoe het vroeger was. Door in de settings naar het eigen profiel te gaan kan de tekst status weer worden geactiveerd. Er kan zoals vanouds zelf een tekst worden ingevoerd, of gekozen worden uit enkele al aanwezige teksten.

Video status nog steeds mogelijk

Hoewel het in deze versie mogelijk is de tekst status weer te activeren, betekent dit niet dat video en foto statussen niet meer mogelijk zijn. Er is ervoor gekozen alle opties te behouden voor gebruikers die toch wel hun status door middel van beeld willen weergeven. Wie voor beelden kiest, moet deze wel vanaf een andere locatie op het scherm toevoegen. Waar bestanden vroeger links boven in het scherm geselecteerd moesten worden, gebeurt dit nu via een knop naast de box waarin getypt wordt.

Alleen bij bèta versie

Voorlopig is de verandering van de status alleen nog gespot bij gebruikers van de bèta versie van de WhatsApp update. Wanneer deze wordt doorgevoerd naar de rest van de wereld, is nog onbekend.

Bron: MySmartPrice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Youtube op achtergrond

Youtube op achtergrond luisteren op iOS en Android: zo werkt het lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters