WhatsApp krijgt nieuwe emoji in beta-versie

WhatsApp heeft zojuist een update uitgerold voor beta-gebruikers van de app. De update bevat een nieuwe look voor emoji bij Android-gebruikers.

Emoji-update

emoji whatsapp
Nieuwe emoji op Whatsapp

Onlangs heeft de populaire chat-app WhatsApp een update gekregen die een nieuwe look geeft aan het uiterlijk van sommige emoji. Deze update heeft als versienummer 2.16.274. De emoji zullen ook wat scherper moeten zijn op telefoons met een hoge resolutie. Verder ziet het er iets minder plat uit, wat komt door de kleine schaduw die onderin de emoji zitten. Voor de rest is er qua uiterlijk van de emoji niet bijzonder veel aangepast, behalve dat alles er een tikkeltje ronder uit ziet. Zo zijn de hartjes minder in een hartjesvorm dan dat ze voor de update waren.

Updates

Over het algemeen is WhatsApp de laatste tijd erg veel bezig met nieuwe functies binnen de app. Onlangs kregen wij nog een update om mensen te kunnen linken in groepschats, waardoor je een melding krijgt. Dit gebeurt zelfs wanneer je de groepschat op stil hebt staan. Iets eerder werd bekend dat WhatsApp nu berichten kan sturen door middel van Siri. Deze update is uitgerold voor mensen met iOS 10 op hun iPhone.

Ongeveer een maand geleden heeft Facebook ervoor gezorgd dat WhatsApp jouw nummer deelt met Facebook om zo de advertenties op de site te verbeteren. Hier werd echter veel commentaar op geleverd, vooral omdat WhatsApp in 2012 nog zei sterk tegen reclames te zijn.

Beschikbaarheid

De nieuwe update van WhatsApp kun je direct downloaden als je een betatester bent van de app. Dit doe je door naar de Google Play Store te gaan en op ‘betatester worden’ te klikken. Een andere optie om de applicatie te installeren is om het apk-bestand te downloaden. Dit kun je hier doen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters