‘Oude WhatsApp-functie status krijgt een nieuw leven’

Nadat Facebook en Instagram heeft ook WhatsApp zich aan de Stories-functie gewaagd. WhatsApp doet het onder de naam ‘Status’, waardoor de oude status-functie nu niet meer bestaat. Volgens WABetaInfo lijkt het er echter op dat de app de oude status-functie toch weer in de app gaat toevoegen. Deze keer onder een andere naam, genaamd Tagline.

WhatsApp

Enkele dagen geleden heeft de chat-app de status-functie een flinke update gegeven. De app geeft nu de mogelijkheid om foto’s en video’s te posten onder het kopje wat ‘status’ heet. Hier kun je ook tekst toevoegen en tekenen op jouw foto’s en video’s. Komt die je bekend voor? Dat kan. Snapchat heeft dit enkele jaren geleden in zijn app gestopt, waarna Instagram volgde een aantal maanden geleden. Sinds kort hebben ook Facebook en WhatsApp de functie.

Met de nieuwe status-update kun je nu foto’s en video’s maken en deze delen met al je contacten. Dit is 24 uur zichtbaar, waarna de status verdwijnt. Met deze functie-update is het niet meer mogelijk om een ‘oude’ status te hebben. Hier blijkt echter verandering in te komen. WhatsApp heeft blijkbaar veel negatieve feedback gekregen over het weghalen van de oude status-functie. Hierdoor zal er vermoedelijk een ‘nieuwe’ functie worden toegevoegd aan de app, genaamd Tagline. Deze functie zal komen in de instellingen van de applicatie.

WhatsApp Status Tagline

Met de oude status-functie kon je altijd een zin of quote toevoegen aan jouw profiel. Hierbij was het mogelijk om in te stellen wie het wel en niet konden zien. Tagline lijkt dit weer op te pakken.

Beschikbaarheid

Momenteel is de Tagline-functie nog niet beschikbaar. Het is zelfs nog niet eens zeker of deze functie daadwerkelijk zal komen. Toch zal dit, als we de screenshot mogen geloven, wel gaan gebeuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
iPhone 8

Publicatie bevestigt meest interessante features van iPhone 8 lees verder

Samsung Galaxy J7 (2017)

Onaangekondigde Samsung Galaxy J5 en Galaxy J7 (2017) duiken op in hands-on video lees verder

Smartphone en laptop

Op je smartphone ben je rationeler dan achter je laptop lees verder

Honor 9 TENAA

Honor 9 specificaties gelekt via TENAA certificering lees verder

Apple iPhone 8

‘Onthullingsdatum en verkoopdatum iPhone 8 bekend gemaakt’ lees verder

Andy Rubin Essential

Oprichter Android komt dinsdag met Essential smartphone: dit weten we al lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters