WhatsApp voegt handige nieuwe functie toe voor gesprekken

Het is vanaf nu mogelijk om gesprekken vast te pinnen in WhatsApp! Althans, als je een speciale versie van de app hebt. Nog even geduld en iedereen kan met de nieuwe functie aan de slag.

Gesprekken vastpinnen in WhatsApp

Word jij ook continu op WhatsApp gespamd? Vaak gaat het om groep-chats die je niet eens meer leest, maar waarvan je ook weer geen afscheid wil nemen. Toch dringen ze de echt belangrijke gesprekken naar beneden, waardoor jij weer eindeloos moet scrollen.

WhatsApp taggen

Treur echter niet langer, want WhatsApp heeft een oplossing geïntroduceerd. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om een gesprek vast te zetten. Zo blijven je favoriete gesprekken gewoon bovenaan staan.

De nieuwe functie is voorlopig enkel beschikbaar in WhatsApp bèta. Dat is een speciale Android-versie van de chatdienst waarin WhatsApp allerlei nieuwe functies test. De kans is echter groot dat de mogelijkheid om gesprekken vast te pinnen binnenkort ook zijn weg naar de normale versie van WhatsApp zal vinden.

WhatsApp pinnen

Maar hoe gaat het dan in zijn werk? Houd een gesprek ingedrukt. Nu komt er bovenaan als het goed is een pin-icoontje te staan, naast de prullenbak. Je hoeft daar enkel op te drukken om een gesprek vast te zetten.

Het maakt niet uit of je met een iemand of met een hele groep aan het chatten bent, elke chat kan vastgezet worden. Na het vastpinnen verschijnt er een grijs icoontje achter de chat. Vervolgens kun je de app weer losmaken door dezelfde acties uit te voeren.

Facebook WhatsApp

De functie werkt overigens ook al in WhatsApp Web. Gebruikers van de normale versie van WhatsApp zullen nog even geduld moeten hebben. Heb je Android en wil je met de bèta van WhatsApp aan de slag? Check dan deze link.

Ben je helemaal aan WhatsApp verslaafd? Dan moet je dit artikel even checken. Of lees de hilarische WhatsAppjes van ouderen die technologie nog niet helemaal begrijpen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters