WhatsApp voor Windows Phone krijgt betere multitasking

WhatsApp gebruikers klagen al lang over de applicatie voor Windows Phone, maar daar zou nu eindelijk naar geluisterd zijn. De applicatie zou optimaal gebruik gaan maken van de multitasking-API voorzien door Microsoft.

Niet alleen aan het multitasken is gewerkt, ook een betere ondersteuning voor foto’s en notificaties is voorzien in de opkomende versie 2.9.69 van de applicatie. Website WPCentral heeft de nieuwe versie al kunnen bemachtigen en er screenshots van gepubliceerd.

Nokia zou samen met WhatsApp hebben samengewerkt om de applicatie te verbeteren. Windows Phone-gebruikers klagen al een hele tijd over de slechte WhatsApp-ondersteuning op het platform. Ook hevige gebruikers van WhatsApp kunnen dus in de nabije toekomst hun gading vinden op het platform. Er zou ook sprake zijn van een bug waarbij je locatie wordt verzonden samen met een bericht zonder daar eerst toestemming voor te vragen, daarvoor wordt momenteel nog aan een oplossing gewerkt door WhatsApp en Microsoft. Het is nog niet duidelijk wanneer deze nieuwe versie beschikbaar is.

WhatsApp voor Windows Phone krijgt betere multitasking screen shot 2013 04 18 at 172043 
WhatsApp voor Windows Phone krijgt betere multitasking screen shot 2013 04 18 at 173004 

Bron: NeoWin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. hanszw -

    Ben al blij dat ze niet meer de audio agent gebruiken, was al overgegaan op Viber maar dan zal whats app zeker terug komen op mijn 920.

  2. Toussaint Jongen -

    Beter maken ze er dan ook een optie bij om reeds gemaakte video's te verzenden. Dat vind ik ook nog erg storend. En het zou beter zijn dat als je op een melding van een bericht boven in het scherm tikt, en daarna naar alle gesprekken wil gaan dit ook makkelijker is. Nu kom je dus met het terug pijltje weer in je startmenu of vorige applicatie terecht. En op bepaalde momenten kloppen je ontvangen berichten niet meer, dan wordt het getal op je thuisscherm of tegel weer veranderd.

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters