Witte variant OnePlus 6 in vol ornaat gelekt

Op 16 mei wordt de OnePlus 6 officieel onthuld in Londen. Nog even geduld hebben dus. Gelukkig staat de geruchtenmolen niet stil. OnePlus staat bekend om zijn merkwaardige marketingstrategie. Zo heeft de fabrikant al weken geleden de specificaties van de OnePlus 6 gedeeld.

OnePlus 6 lekt in vol ornaat

Nu krijgen we alvast een voorproefje op een vermeende witte uitvoering. De afbeelding is niet afkomstig van OnePlus zelf, maar is door een anonieme bron gedeeld. We zien de complete voor- en achterkant van de OnePlus 6. Het 6.3-inch scherm met de notch, en onderaan een kleine kin.

Voorlopig kan enkel Apple ook onderaan de schermrand zo dun maken. De techgigant gebruikt een speciale techniek waarbij het OLED-paneel aan de onderkant wordt gebogen. Daardoor is er geen kin nodig om de verbindingen met het moederbord in te verwerken. Daardoor is het schermpaneel een stuk prijziger. Een route die fabrikanten zoals OnePlus dus niet kiezen, omdat de winstmarges al zeer dun zijn.

OnePlus 6 wit

Maar goed, terug naar de gelekte afbeelding. Al met al lijkt het hier zeker om de real deal te gaan. De afbeelding komt overeen met officiële teasers van OnePlus zelf, en eerder gelekte schetsen. Aan de achterkant zien we het glazen paneel, met daarin een dubbele camera en een vingerafdrukscanner.

Dit jaar is de cameramodule gecentreerd, verticaal, in tegenstelling tot de OnePlus 5 en OnePlus 5T. Onder de dubbele camera zit nu een dual-tone LED-flash. De kenmerkende Alert Slider is nu verhuisd naar de rechterkant van het toestel, onder de powerknop.

Het is nog niet duidelijk of er daadwerkelijk een witte variant uit gaat komen. Buiten de kleuren om is dit echter wel het totaalplaatje wat op 16 mei onthuld gaat worden. Althans, alles wijst daar op.

De specificaties van de OnePlus 6 zijn dus al officieel bevestigd door OnePlus zelf. Onder de motorkap vind je de Snapdragon 845, in combinatie met 6GB of 8GB aan werkgeheugen. Het 6GB-model heeft 64GB of 128GB aan opslaggeheugen, het 8GB-model zelfs 256GB.

Eerdere leaks wezen ook op een paars en zwart model. Binnen enkele weken weten we meer! Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om er als eerste achter te komen.

 

 

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters