WiFi probleem met HTC Desire HD na update naar Gingerbread

Diverse gebruikers van de HTC Desire HD die de update naar Android Gingerbread hebben geïnstalleerd, melden problemen met de WiFi-verbinding die er eerder niet waren.

HTC Desire HD AAP

Op twitter belooft Benelux-vertegenwoordiger Mark Moons van HTC dat het bedrijf de klachten gaat onderzoeken. ”Meldingen wegvallen Wifi na DHD upgrade gezien… we gaan even kijken hoe dat zit..”

Op Tweakers.net en Android World melden diverse gebruikers het probleem met de WiFi verbinding onder Android 2.3 Gingerbread.

Op XDA is het probleem met wegvallende WiFi verbindingen op diverse HTC-toestellen al sinds vorig jaar bekend, en er worden fixes en workarounds voor aangeboden. De XDA-knutselaars weten te melden dat de verbinding automatisch wordt verbroken zodra die onder een bepaalde sterkte komt (-88dBm). Voor de Desire HD is het probleem echter nieuw; onder Android 2.2 Froyo werkte de WiFi-verbinding wel goed.

Het lijkt er dus op dat de belangrijke Gingerbread-update, met tevens een update naar HTC Sense 2.1, hier een steek laat vallen voor de Desire HD. Het is nu afwachten wat HTC eraan gaat doen, en hoe snel.

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters