Wileyfox kondigt Swift 2 en Swift 2 Plus aan

De Britse smartphonefabrikant Wileyfox heeft vandaag zijn twee nieuwe toptelefoons aangekondigd. Dit zijn Wileyfox Swift 2 en Wileyfox Swift 2 Plus, die scherp geprijsd op de markt komen.

wileyfox-swift-2-plus-midnight-blue-front-backDe twee telefoons zijn straks verkrijgbaar via diverse webwinkels, waaronder Mobiel.nl, Belsimpel en Coolblue. Voordat we je de prijs vertellen, benoemen we de specificaties van de twee telefoons. Foto’s van het toestel verschijnen later.

Wileyfox Swift 2 specificaties

De gewone Swift 2 heeft een schermformaat van 5 inch en een HD-resolutie van 1280×720 pixels. In de smartphone zit een Snapdragon 430-processor. Deze chipset heeft acht kernen en klokt maximaal 1,4 GHz. Ter aanvulling heeft de telefoon met 2 GB voldoende werkgeheugen en het opslaggeheugen van 16 GB is uitbreidbaar.

Foto’s maak je met de Wileyfox Swift 2 in 13 en 8 megapixel. De main camera heeft twee flitsers en beschikt over een Samsung-sensor. De batterij heeft met 2700 mAh lekker veel inhoud en je kunt dit snel opladen dankzij de quick charge-technologie. Wileyfox claimt dat de batterij in een kwartier tijd een kwart oplaadt.

Wileyfox Swift 2 Plus specificaties

Wileyfox Swift 2De tweede telefoon die Wileyfox aankondigde, de Swift 2 Plus, heeft hetzelfde formaat als de gewone Swift 2. Het verschil zit ‘m onder de motorkap. Hoewel de telefoon hetzelfde display en dezelfde processor heeft, beschikt de Wileyfox Swift 2 Plus met 3 GB over meer werkgeheugen. Ook de opslagcapaciteit is groter: 32 GB.

Een groot pluspunt aan de Swift 2 Plus is zijn betere camera. Hiermee maak je foto’s in 16 megapixel en vooral het lage diafragma van f/2.0 valt op. Ook onder donkere omstandigheden zou de Wileyfox Swift 2 Plus dus goede foto’s moeten maken. De Plus heeft dezelfde batterij en draait net als de gewone Swift 2 op een stockversie Android 6.0 Marshmallow.

Wileyfox Prijzen

De Wileyfox Swift 2 en Swift 2 Plus zijn binnenkort verkrijgbaar in Nederland. Voor de gewone Swift 2 betaal je 199 euro en de Swift 2 Plus is 239 euro wat, gezien de betere specificaties, best wel eens de moeite waard kan zijn.

Vandaag of morgen kun je van ons een hands-on van beide toestellen verwachten, dus hou de site in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Samsung Galaxy S10 Plus

Eerste Samsung Galaxy S10 leak duikt week voor onthulling Galaxy S9 op lees verder

iPhone X batterij

Tegenvallende iPhone X verkopen leveren Samsung problemen op lees verder

Samsung Galaxy Note 8 review design

We hebben slecht nieuws over de Samsung Galaxy Note 9 lees verder

De batterij van deze vijf smartphones gaat het langst mee lees verder

Samsung Galaxy S9

Eerste preview Samsung Galaxy S9 duikt op ⚠️ lees verder

Xiaomi Mi Mix 2S

Gelekte bestanden bevestigen specs veelbelovende Xiaomi Mi Mix 2S lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters