Uitslag: dit is de winnaar van de Honor 5C!

Afgelopen weken kon je bij All About Phones kans maken op een Honor 5C. Een overweldigend aantal inzendingen later is de actie afgelopen en dat betekent dat het tijd wordt om een winnaar bekend te maken. Lees hieronder snel of jij gewonnen hebt.

Win een Honor 5C

honor 5cDe Honor 5C is een budgetsmartphone met bijzonder goede specificaties en een mooi ontwerp. Dat leverde het toestel een mooie score van 4,5 sterren op in onze review op en bracht hem tot de eerste plaats in onze top 5 smartphones onder €200. Met recht een budgettoppper, dus.

Zo doe je mee!

Om dat te vieren geven we in samenwerking met Honor de Honor 5C weg! Je kunt kans maken door de onderstaande acties uit te voeren. Voor elke actie die je uitvoert krijg je een of meerdere kansen erbij, waardoor de kans steeds groter wordt dat jij uiteindelijk de Honor 5C zult winnen. Door ons bijvoorbeeld op Facebook te liken krijg je al twee kansen! Ook kun je bijvoorbeeld meer kansen krijgen door je vrienden mee te laten doen. Voer zoveel acties uit als je wil, en wie weet kun jij straks met deze budgettopper aan de slag!

En de winnaar is….

Jarmo is de winnaar van deze giveaway en mag zich binnenkort de trotse eigenaar van een Honor 5C noemen. Gefeliciteerd! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en ervoor zorgen dat het toestel jouw kant op komt.
Win een Honor 5C bij All About Phones!

Render Google Pixel 3 XL Phone Designer

Dit is de Pixel 3 XL in verschillende kleurtjes lees verder

USB-C

Laad je volgend jaar jouw iPhone ook op met een USB-C lader? lees verder

OnePlus 6 preview design

Waarom de OnePlus 6 op het moment de beste keuze is lees verder

LG G7 ThinQ review design

Eerste gerucht LG G8 ThinQ nu al opgedoken lees verder

iPhone X Plus resolutie

iOS 12 verklapt mogelijk details iPhone X Plus lees verder

Blackberry KEY2

Blackberry KEY2 officieel gelanceerd: eerste Blackberry met dubbele camera lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters