Uitslag: dit is de winnaar van de Honor 5C!

Afgelopen weken kon je bij All About Phones kans maken op een Honor 5C. Een overweldigend aantal inzendingen later is de actie afgelopen en dat betekent dat het tijd wordt om een winnaar bekend te maken. Lees hieronder snel of jij gewonnen hebt.

Win een Honor 5C

honor 5cDe Honor 5C is een budgetsmartphone met bijzonder goede specificaties en een mooi ontwerp. Dat leverde het toestel een mooie score van 4,5 sterren op in onze review op en bracht hem tot de eerste plaats in onze top 5 smartphones onder €200. Met recht een budgettoppper, dus.

Zo doe je mee!

Om dat te vieren geven we in samenwerking met Honor de Honor 5C weg! Je kunt kans maken door de onderstaande acties uit te voeren. Voor elke actie die je uitvoert krijg je een of meerdere kansen erbij, waardoor de kans steeds groter wordt dat jij uiteindelijk de Honor 5C zult winnen. Door ons bijvoorbeeld op Facebook te liken krijg je al twee kansen! Ook kun je bijvoorbeeld meer kansen krijgen door je vrienden mee te laten doen. Voer zoveel acties uit als je wil, en wie weet kun jij straks met deze budgettopper aan de slag!

En de winnaar is….

Jarmo is de winnaar van deze giveaway en mag zich binnenkort de trotse eigenaar van een Honor 5C noemen. Gefeliciteerd! We zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen en ervoor zorgen dat het toestel jouw kant op komt.
Win een Honor 5C bij All About Phones!

OnePlus 6

We zijn verhuisd naar WANT.nl ⚠︎ lees verder

Beste budgetsmartphones uitgelicht

Dit zijn de vijf beste budgetsmartphones van september 2018 lees verder

smartphone auto

OnePlus problemen met Waze app eindelijk opgelost lees verder

Samsung J2 Core

Ook Samsung stapt op de Android Go trein en komt met eerste toestel lees verder

Volgende week is het zover: lancering Huawei Mate 20 Lite lees verder

Sony

Sony legt uit waarom je zo lang moet wachten op je Android Pie update lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters