Win een Moto 360 bij aanschaf van de New Moto X! – adv

De New Moto X is het nieuwe topmodel van Motorola. Het toestel heeft drie stijlvolle edities, waarvan eentje er echt bovenuit springt: de New Moto X Premium Bamboo editie. Maar wat maakt dit ontwerp zo uniek en wat moet je doen om de Moto 360 te winnen?

zichzelf een ontzettend sterk materiaal en zorgt dan ook voor veel stevigheid. Daarnaast geeft het de smartphone een luxe uitstraling en zorgt het voor een fijne grip. De randen zijn gemaakt van aluminium, hierdoor is het toestel iets dunner en voelt het fijner aan dan een plastic frame. Bovendien is het frame niet alleen fraai om te zien, het heeft ook een nuttige functie: Motorola gebruikt het om een boost te geven aan de sterkte en kwaliteit van de ontvangst.

Het design van Motorola ’s unieke toestel is erg chique en er is zeker goed over nagedacht. De camera zit feilloos verwerkt in de achterkant van de smartphone zodat het strakke design behouden blijft. Er is een dubbele flitser verwerkt rondom de camera; een ringflitser. Deze speciale flitser wordt ook door professionele fotografen gebruikt, waardoor je hoge kwaliteit foto’s schiet, ongeacht de belichting.

Onlangs is Motorola met een unieke winactie begonnen waarbij u tijdelijk kans maakt op een Moto 360! De Moto 360 is een slimme smartwatch met een strakke en tijdloze vorm. De Moto 360 kun je gemakkelijk verbinden met je smartphone, waardoor de gewenste informatie in een handomdraai op je pols verschijnt. Daarnaast reageert het horloge op je stem waardoor je moeiteloos een bericht kunt versturen zonder je smartphone ooit aan te raken. De winactie is geldig t/m 31 december 2014 en geldt voor alle kleuren van de Motorola New Moto X toestellen.

De New Moto X van Motorola is bij Belsimpel.nl verkrijgbaar in alle uitvoeringen met abonnement en als los toestel. Daarbij maak je ook nog eens kans op de Moto 360!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Apple iPhone Xc iPhone X

Maak kennis met Apple iPhone Xc concept: goedkopere iPhone met bonte kleuren lees verder

LG signature Edition

LG Signature Edition onthuld: exclusieve smartphone met een twist lees verder

Nieuw onderzoek: 98% namaak-opladers iPhone gevaarlijk lees verder

zweet

Vergeet vingerafdrukscanners en Face ID: zweet is de toekomst lees verder

Snapdragon 845

Vijf dingen die beter worden met Qualcomm’s Snapdragon 845 chipset lees verder

Huawei Mate 10 Lite review uitgelicht

Waarom elk smartphonescherm er anders uit ziet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters