Windows 7-tablet voor 600 euro bij Phone House

The Phone House verkoopt sinds kort een tablet voor 599 euro. Het is de AT-Tablet 103G, die niet op Android loopt, maar op Windows 7. Interessant is dat het apparaat geschikt is voor mobiel internet, want er kan een simkaartje in.

attabletDe distributeur van de tablet is Capestone, de producent Ambiance Technology. Het apparaat is simlockvrij en geschikt voor alle netwerken. De keus voor Windows 7 Premium heeft veel te maken met de ingewanden van de tablet. Die zijn prima geschikt voor dit OS.

De opgegeven specificaties: De AT-Tablet 103G heeft een capacitive multi-touch touchscreen van 10 inch (16:9). De tablet kan zowel via WiFi (b/g/n) als via 3G (HSDPA 7.2 Mbps en HSUPA 5.76 Mbps) verbinding maken De tablet heeft verder een virtueel toetsenbord, bluetooth, een SD cardreader, 2 usb-poorten, een lan-poort en een mini-VGA uitgang. Het apparaat wordt aangedreven door een Intel Antom N450 1.66 GHz-processor, die we ook in veel netbooks terugvinden, en beschikt over 1 GB DDR2-werkgeheugen en een harde schijf van 160 GB. Een 1.3 megapixel webcam, microfoon en stereospeakers zijn eveneens ingebouwd.

Omdat er Windows op staat, is deze tablet beter geschikt voor zakelijke toepassingen zoals Microsoft Office dan de iPad of een Android-tablet, zo meldt Ambiance Technology. Het is eigenlijk een volledige computer, maar dan zonder een toetsenbord. Capestone meldt dat de AT-tablet ook beschikbaar komt via een aantal andere webwinkels.

Bron: attablet

Chrome OS Acer tablet Google

Google verovert educatieve markt: Chrome OS komt naar tablets lees verder

Google Pixel C Apple

De Android-tablet markt ligt op zijn gat, met Apple als grote winnaar lees verder

Apple iPad dunne schermranden

Insiders verklappen details volgende iPad: dunne schermranden en meer lees verder

Luna Display iPad

Deze dongel maakt van je iPad camera een extra homeknop lees verder

Microsoft Surface Mini

Drie jaar later: specificaties en foto’s geschrapte Microsoft Surface Mini gelekt lees verder

Samsung Galaxy Tab S3 hands-on

Acht onmisbare geoptimaliseerde apps voor je Android tablet lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters