Windows 7-tablet voor 600 euro bij Phone House

The Phone House verkoopt sinds kort een tablet voor 599 euro. Het is de AT-Tablet 103G, die niet op Android loopt, maar op Windows 7. Interessant is dat het apparaat geschikt is voor mobiel internet, want er kan een simkaartje in.

attabletDe distributeur van de tablet is Capestone, de producent Ambiance Technology. Het apparaat is simlockvrij en geschikt voor alle netwerken. De keus voor Windows 7 Premium heeft veel te maken met de ingewanden van de tablet. Die zijn prima geschikt voor dit OS.

De opgegeven specificaties: De AT-Tablet 103G heeft een capacitive multi-touch touchscreen van 10 inch (16:9). De tablet kan zowel via WiFi (b/g/n) als via 3G (HSDPA 7.2 Mbps en HSUPA 5.76 Mbps) verbinding maken De tablet heeft verder een virtueel toetsenbord, bluetooth, een SD cardreader, 2 usb-poorten, een lan-poort en een mini-VGA uitgang. Het apparaat wordt aangedreven door een Intel Antom N450 1.66 GHz-processor, die we ook in veel netbooks terugvinden, en beschikt over 1 GB DDR2-werkgeheugen en een harde schijf van 160 GB. Een 1.3 megapixel webcam, microfoon en stereospeakers zijn eveneens ingebouwd.

Omdat er Windows op staat, is deze tablet beter geschikt voor zakelijke toepassingen zoals Microsoft Office dan de iPad of een Android-tablet, zo meldt Ambiance Technology. Het is eigenlijk een volledige computer, maar dan zonder een toetsenbord. Capestone meldt dat de AT-tablet ook beschikbaar komt via een aantal andere webwinkels.

Bron: attablet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. jank -

    Zit er nu op de bank mee te werken. Werkt perfect! alles wat je gewent bent onder windows werkt, maar ook de typische tablet functies, incl touchscreen doen het prima.

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters