'Windows 8.1 zal na update maar nadruk gaan leggen op de Windows 7-interface'

Volgens een vroege test build van een aanstaande Windows 8.1-update zal Microsoft voortaan standaard de oude Windows 7-interface activeren in plaats van de Windows 8-interface. Microsoft overweegt deze optie om zo met namen zakelijke klanten tegemoet te komen.

De nieuwe beta van de aanstaande update is in handen van een Russische-website. Volgens de bron heeft Microsoft Windows 8.1 na de update zo ingericht dat de oude Windows 7-interface de standaard interface zal gaan worden, in plaats van de moderne Windows 8.1-interface. De moderne interface zal vervolgens als een soort app gaan draaien in de oude interface en deze kan vervolgens geminimaliseerd worden zodat men weer in de oude interface door kan gaan waar hij gebleven was. Er is verder geen optie gevonden om de nieuwe interface als standaard in te stellen, in plaats van de oude.

Het is nog niet zeker dat Microsoft ook daadwerkelijk de nieuwe interface ondergeschikt zal gaan maken na de update van het systeem. Het gaat hier nog om een vroege beta van de update en Microsoft heeft nog niets verteld over een eventuele wijziging. Wel zou de wijziging het logisch gevolg zijn van de kritieken die met namen zakelijke gebruikers over Windows 8 hebben. Veel bedrijven kiezen er dan ook voor om gewoon met Windows 7 te blijven werken en niet te upgraden naar Windows 8. Ook sommige gebruikers lijken op de desktop niet tevreden te zijn met de nieuwe interface.

Windows 8.1 update interface 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Microsoft Phone

Maak kennis met de Microsoft Surface Mobile lees verder

Google Home

Google onthult nieuwe functies Google Home lees verder

zakkenrollers

Pas op je smartphone: zes trucs van zakkenrollers en wat je er tegen doet lees verder

Groot nieuws: All About Phones gaat verder onder WANT lees verder

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza

Pokémon Go paasevenement Eggstravaganza levert 4x zoveel experience punten op lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters