Windows Mobile 6.5 komt pas aan het eind van dit jaar uit

In een interview gaf Scott Rockfeld, product manager van Microsoft, aan dat Windows Mobile 6.5 pas laat dit jaar op pda’s te vinden zal zijn. Daarnaast wist hij te melden dat Marketplace ook beschikbaar zal zijn voor Windows Mobile 6.1-toestellen.

Windows Mobile 6.5

Volgens Rockfeld zal Windows Mobile 6.5 een stuk later verkrijgbaar zijn dan iedereen in gedachten heeft. De productmanager van Microsoft geeft aan dat het product pas in Q4 van dit jaar op pda’s te vinden zal zijn in kleine oplages. Rockfeld wist hierbij te vermelden dat de versie die op het Mobile World Congress tentoongesteld is slechts een pre-betaversie is en dat het eindproduct nog lang niet af is. Microsoft-medewerkers zouden nog hard bezig zijn om het product te fine-tunen en af te maken. De vraag is echter of deze uitspraak wel klopt aangezien HTC over twee maanden met nieuwe toestellen uit zal gaan komen die op den duur een 6.5-update zullen moeten krijgen. Een toestel dat ruim een half jaar op de markt is, komt vaak niet in aanmerking voor een software-update van deze omvang en daarom zou het logischer zijn dat Windows Mobile 6.5 rond de zomer vrijgegeven wordt door de producent.

Rockfeld had ook nog goed nieuws te melden. Zo zal de Microsoft Marketplace ook beschikbaar worden gesteld voor Windows Mobile 6.1- en 6.0-toestellen. Op die manier zorgt Microsoft ervoor dat haar hele softwarerange weer up to date te krijgen is via de nieuwe applicatiewinkel van de softwaregigant. Onduidelijk is nog wanneer Marketplace precies live zal gaan.

Bron: Boston Herald

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters