'Windows Mobile 6.5 krijgt binnenkort al een update'

Windows Mobile 6.5 is pas net uit, maar er staat nu al weer een upgrade voor de deur volgens ingewijden. De nieuwe versie moet de veranderingen uit de nieuweste pre-release builds die uiteindelijk niet zijn doorgevoerd bevatten.

Een tijdje voordat Windows Mobile 6.5 uitkwam dacht iedereen dat het systeem nieuwe grotere toetsen onderaan het scherm zou hebben, zoals te zien was in de laatste pre-release builds van het platform. Toen de uiteindelijke build van Windows Mobile 6.5 naar boven kwam, leek het systeem toch opeens weer een stuk meer op Windows Mobile 6.1, met een start-knop bovenaan en minder grote toetsen aan de onderkant.

Volgens ingewijden zal deze Windows Mobile 6.5 build dan ook niet het laatste tussenstation voor Windows Mobile 7 zijn, maar zal er nog een versie zijn die wel de grote toetsen en verplaatste start-knop bevat. Dit zou een update van versie 6.5 zijn die ergens in januari uit moet komen en nu onder de bijnaam Windows Mobile 6.5.1 door het leven gaat. Met die versie zou Windows Mobile 6.5 ook als budget-versie naast Windows Mobile 7 moeten gaan leven, tegen de tijd dat die versie van het platform uit is.

Windows Mobile 6.5.1

 

Bron: Slashgear

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. dre-nl -

  ik gebruik al maanden een custom 6.5 rom en de startknop onderin bevalt mij beter dan bovenin, was dan ook verbaasd dat bij het uitkomen van de officiele 6.5 versie de startknop gewoon weer bovenin stond…

  1. Dominick -

   Ik ben er juist wel blij mee. Ik miste dat knopje waar je al je open programma's kan zien wel erg, die was met de verplaatsing van de startknop ook verdwenen

 2. raptorrvl -

  Volgens mij (maar misschien moet je er dan meer inzitten ofzo) was het altijd al van te voren duidelijk dat er éérst een 6.5 versie kwam zonder 'de knoppen onderin' en daarna 6.5.1 met extra aanpassingen.
  Zo heb ik het tenminste overal gelezen, en was ik daar altijd ook vanuit gegaan.

  6.5.1 heeft in ieder geval wel meer en betere aanpassingen en maakt het geheel veel meer af. Het is nog steeds een opgeknapte 6.1 versie, maar al met al toch een stuk beter.
  Ik gebruik al een tijdje 6.5.1 pre-releases (custom rom) op m'n Omnia en pas toen ik voor de grap even terug ging naar 6.1 merkte ik hoeveel er toch was aangepast.

  1. Dominick -

   Hmm, ok:S Dat hebben we even gemist dan. Ik heb die versie wel gebruikt idd, maar nergens gehoord of gelezen dat dat niet de officiele 6.5 zou worden.

   Bedankt voor de aanvulling!

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters