Windows Mobile 6.5 lekt vroegtijdig uit naar toestellen

Op XDA-Developers is een gebruiker aan een build gekomen van Windows Mobile 6.5 en heeft deze weten te porten naar de HTC Blue Angel. Onduidelijk is nog of de rom ook voor andere toestellen zal uitkomen.

Twee maanden voordat Windows Mobile 6 was aangekondigd was ongeveer al de helft van alle HTC-pda’s voorzien van het OS, zelfs voordat het OS op de markt te vinden was. De eerste build van dat OS was via XDA-Developers uitgelekt voor de HTC Wizard en kort daarna overgezet naar andere HTC toestellen. Volgende maand zal Microsoft hoogstwaarschijnlijk een update van 6.1 aankondigen in de vorm van 6.5. Echter heeft het noodlot voor de producent wederom toegeslagen en inmiddels is de eerste rom van WM 6.5 uitgelekt. Het zou hier nog om een beta gaan van 6.5 maar de meeste functionaliteit zit er wel al in. Daarnaast is de rom voor de Chinese markt bedoeld en is het nog wat lastig om alle karakters om te zetten voor andere pda’s. In de nieuwe Windows Mobile-versie zit standaard TouchFlo ingebouwd, zo blijkt uit het onderstaande filmpje. Andere functionaliteiten zijn nog onbekend maar zullen volgende maand waarschijnlijk bekendgemaakt worden.

De verwachting is dat het nog een half jaar kan duren voordat de eerste toestellen met Windows Mobile 6.5 op de markt zullen verschijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters