Windows Mobile 6.5 lekt vroegtijdig uit naar toestellen

Op XDA-Developers is een gebruiker aan een build gekomen van Windows Mobile 6.5 en heeft deze weten te porten naar de HTC Blue Angel. Onduidelijk is nog of de rom ook voor andere toestellen zal uitkomen.

Twee maanden voordat Windows Mobile 6 was aangekondigd was ongeveer al de helft van alle HTC-pda’s voorzien van het OS, zelfs voordat het OS op de markt te vinden was. De eerste build van dat OS was via XDA-Developers uitgelekt voor de HTC Wizard en kort daarna overgezet naar andere HTC toestellen. Volgende maand zal Microsoft hoogstwaarschijnlijk een update van 6.1 aankondigen in de vorm van 6.5. Echter heeft het noodlot voor de producent wederom toegeslagen en inmiddels is de eerste rom van WM 6.5 uitgelekt. Het zou hier nog om een beta gaan van 6.5 maar de meeste functionaliteit zit er wel al in. Daarnaast is de rom voor de Chinese markt bedoeld en is het nog wat lastig om alle karakters om te zetten voor andere pda’s. In de nieuwe Windows Mobile-versie zit standaard TouchFlo ingebouwd, zo blijkt uit het onderstaande filmpje. Andere functionaliteiten zijn nog onbekend maar zullen volgende maand waarschijnlijk bekendgemaakt worden.

De verwachting is dat het nog een half jaar kan duren voordat de eerste toestellen met Windows Mobile 6.5 op de markt zullen verschijnen.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters