Windows Mobile 6.5 opnieuw op de foto

Er zijn twee screenshots uitgelekt van wat Windows Mobile 6.5 zou moeten zijn. De screenshots zijn duidelijk anders dan de uitgelekte ROM waar we al eerder een filmpje van zagen.

Dat er op het MWC een nieuwe versie van Windows Mobile aan zit te komen is wel duidelijk nu. Er is al een toestel uitgelekt die er op moet gaan draaien en ook zagen we al een ROM van Windows Mobile 6.5. Toen die ROM uitlekte is er meteen een filmpje van gemaakt en als een aanvulling daarop hebben we nu wat nieuwe screenshots. Het valt meteen op dat de screenshots van een andere versie zijn dan de versie waar het filmpje van gemaakt is. Welke versie we uiteindelijk zullen gaan zien is nog niet bekend.

De belangrijkste twee verschillen tussen het filmpje en de screenshots betreffen vooral de vinger-vriendelijkheid van het besturingssyteem. Ten eerste is de X-knop in de screenshots veel groter, waardoor hij makkelijker met de vinger in te drukken is. Dit was vroeger vaak een probleem omdat het toetsje erg moeilijk in te drukken was zonder stylus. Het tweede is dat de snelkoppelingen in een honingraat structuur die we al in de allereerste screenshots van het systeem zagen terug is. Hiermee wordt het mogelijk om programma’s automatisch te rangschikken op hoe belangrijk ze zijn en hoe vaak ze gebruikt zijn.

mobile65 
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters