Windows Mobile 6.5 opnieuw op de foto

Er zijn twee screenshots uitgelekt van wat Windows Mobile 6.5 zou moeten zijn. De screenshots zijn duidelijk anders dan de uitgelekte ROM waar we al eerder een filmpje van zagen.

Dat er op het MWC een nieuwe versie van Windows Mobile aan zit te komen is wel duidelijk nu. Er is al een toestel uitgelekt die er op moet gaan draaien en ook zagen we al een ROM van Windows Mobile 6.5. Toen die ROM uitlekte is er meteen een filmpje van gemaakt en als een aanvulling daarop hebben we nu wat nieuwe screenshots. Het valt meteen op dat de screenshots van een andere versie zijn dan de versie waar het filmpje van gemaakt is. Welke versie we uiteindelijk zullen gaan zien is nog niet bekend.

De belangrijkste twee verschillen tussen het filmpje en de screenshots betreffen vooral de vinger-vriendelijkheid van het besturingssyteem. Ten eerste is de X-knop in de screenshots veel groter, waardoor hij makkelijker met de vinger in te drukken is. Dit was vroeger vaak een probleem omdat het toetsje erg moeilijk in te drukken was zonder stylus. Het tweede is dat de snelkoppelingen in een honingraat structuur die we al in de allereerste screenshots van het systeem zagen terug is. Hiermee wordt het mogelijk om programma’s automatisch te rangschikken op hoe belangrijk ze zijn en hoe vaak ze gebruikt zijn.

mobile65 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters