Windows Mobile 6.5 opnieuw op de foto

Er zijn twee screenshots uitgelekt van wat Windows Mobile 6.5 zou moeten zijn. De screenshots zijn duidelijk anders dan de uitgelekte ROM waar we al eerder een filmpje van zagen.

Dat er op het MWC een nieuwe versie van Windows Mobile aan zit te komen is wel duidelijk nu. Er is al een toestel uitgelekt die er op moet gaan draaien en ook zagen we al een ROM van Windows Mobile 6.5. Toen die ROM uitlekte is er meteen een filmpje van gemaakt en als een aanvulling daarop hebben we nu wat nieuwe screenshots. Het valt meteen op dat de screenshots van een andere versie zijn dan de versie waar het filmpje van gemaakt is. Welke versie we uiteindelijk zullen gaan zien is nog niet bekend.

De belangrijkste twee verschillen tussen het filmpje en de screenshots betreffen vooral de vinger-vriendelijkheid van het besturingssyteem. Ten eerste is de X-knop in de screenshots veel groter, waardoor hij makkelijker met de vinger in te drukken is. Dit was vroeger vaak een probleem omdat het toetsje erg moeilijk in te drukken was zonder stylus. Het tweede is dat de snelkoppelingen in een honingraat structuur die we al in de allereerste screenshots van het systeem zagen terug is. Hiermee wordt het mogelijk om programma’s automatisch te rangschikken op hoe belangrijk ze zijn en hoe vaak ze gebruikt zijn.

mobile65 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters