Windows Mobile 6.5-update voor de HTC Touch Diamond2 lekt uit

De nieuwe Windows Mobile 6.5 rom voor de HTC Diamond2 is vroegtijdig naar buiten gekomen. Wederom heeft HTCPedia haar handen weten te leggen op de nieuwe rom alvorens hij op de website van HTC te vinden is.

HTC Touch Diamond2 Windows Mobile 6.5

Nadat HTC eerder deze maand al een update had vrijgegeven voor de HTC Snap en de Touch Pro2, is de tijd nu aangebroken voor de Windows Mobile 6.5-upgrade voor de Diamond2. De producent heeft de rom nog niet officieel vrijgegeven maar de website HTCPedia heeft net als bij de Snap en de Pro2, zijn handen weten te leggen op de nieuwe rom voor de Diamond2. Volgens de site gaat het hier wederom om de officiële rom zoals ze die ook vroegtijdig veilig wisten te stellen voor de twee andere toestellen. De rom is in verschillende talen beschikbaar echter ontbreekt hier nog de Nederlandse taal in. Wel kunnen consumenten met een Engelse Diamond2 hem alvast updaten door de rom via hun pc te downloaden en te installeren. De nieuwe rom brengt Windows Mobile 6.5 naar de Diamond2 en daarnaast is ook de nieuwe TouchFlo terug te vinden in het stukje software.

HTC zal naar verwachting komende week zelf ook de rom beschikbaar gaan stellen via haar eigen website. Dan zal de rom ook voor Nederlandse consumenten bruikbaar zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Waze verkeersapp

Waze begeleidt je nu ook in het Nederlands en Vlaams soepel door het verkeer lees verder

Fidget spinners

Dit zijn de vijf beste Fidget Spinner apps en games lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters