Windows Mobile 6.5 wordt bevestigd door Microsoft

In een interview heeft Steve Balmer gisteren bevestigd dat Windows Mobile 6.5 uit komt voordat Windows Mobile 7 in de winkels ligt. Versie 6.5 moet halverwege volgend jaar op de markt komen en versie 7 staat gepland voor 2010.

In het interview weet de CEO van Microsoft te melden dat volgend jaar Windows Mobile 6.5 op de markt komt. Balmer had het in het interview over de financiële gegevens van de producent en wat voor producten er allemaal gepland staan voor volgend jaar. Naast Windows 7 kunnen we dus ook Windows Mobile 6.5 verwachten. Onduidelijk is nog steeds wanneer we Windows Mobile 7 kunnen verwachten echter volgens de geruchten zal dit ergens in 2010 zijn. Balmer heeft overigens geen info over beiden besturingssystemen vrijgegeven maar volgens hem zijn het twee indrukwekkende software stukken die er aan zitten te komen. Volgens de vandaag verschenen geruchten krijgen producenten al volgende maand een testversie tot hun beschikking om op hun toestellen te installeren. De geruchten gaan dat het OS als in Q1 2009 wordt vrijgegeven.

Windows Mobile 6.5 lekte vorige maand uit via een Motorola CEO en sinds die tijd zijn de geruchten over het tot nog toe onbekende OS opgelaaid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Whatsapp

Stickers, gericht zoeken en meer: WhatsApp voegt nieuwe functies toe lees verder

Tegenwoordig browse je met Samsung op alle Android smartphones lees verder

youtube app

Altijd op de hoogte: YouTube voegt sectie breaking news toe lees verder

Whatsapp desktop

WhatsApp Status updates ook naar de desktop lees verder

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters