'Windows Mobile 6.5 wordt binnen zes maanden uitgerold'

Microsoft heeft naar buiten gebracht dat het Windows Mobile 6.5 in de komende zes maanden uit wil rollen. Het bedrijf benadrukt daarbij dat het uitbrengen van de update bij de producenten van de telefoons ligt.

Windows Mobile 6.5 Interface

Microsoft meldt dat het de Windows Mobile 6.5-update binnen zes maanden uit wil rollen voor alle telefoons die in aanmerking komen voor een update. Om meer duidelijkheid te verschaffen over welke telefoons geupdate kunnen worden, heeft Microsoft een supportpagina geopend waar consumenten kunnen zien of hun Windows Mobile-telefoon in aanmerking komt voor een update. Tevens zijn daar de verwachtte datums te vinden waarop de updates uit zouden moeten komen. Eerder maakte HTC de plannen al bekend wat betreft welke telefoons wel en niet Windows Mobile 6.5 zullen krijgen. Op de supportpagina wordt door Microsoft aangegeven dat voor HTC de verwachtte datum oktober/november is. Er valt tevens te lezen dat alleen Windows Mobile 6.1-telefoons in aanmerking kunnen komen voor een update. Wel zouden Windows Mobile 6.0-telefoons op den duur gebruik moeten kunnen maken van de Windows Marketplace, welke op dit moment alleen nog beschikbaar is voor telefoons welke op versie 6.5 van het mobiele besturingssysteem draaien.

Voor meer details over de beschikbaarheid van de update voor Windows Mobile 6.1-telefoons verwijst Microsoft naar de fabrikant of de telecomprovider. Het is waarschijnlijk dat bezitters van HTC- en Samsung Omnia-telefoons geen zes maanden hoeven te wachten voor de update. Beide bedrijven hebben de update al aangekondigd.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters