'Windows Mobile 6.5 wordt binnen zes maanden uitgerold'

Microsoft heeft naar buiten gebracht dat het Windows Mobile 6.5 in de komende zes maanden uit wil rollen. Het bedrijf benadrukt daarbij dat het uitbrengen van de update bij de producenten van de telefoons ligt.

Windows Mobile 6.5 Interface

Microsoft meldt dat het de Windows Mobile 6.5-update binnen zes maanden uit wil rollen voor alle telefoons die in aanmerking komen voor een update. Om meer duidelijkheid te verschaffen over welke telefoons geupdate kunnen worden, heeft Microsoft een supportpagina geopend waar consumenten kunnen zien of hun Windows Mobile-telefoon in aanmerking komt voor een update. Tevens zijn daar de verwachtte datums te vinden waarop de updates uit zouden moeten komen. Eerder maakte HTC de plannen al bekend wat betreft welke telefoons wel en niet Windows Mobile 6.5 zullen krijgen. Op de supportpagina wordt door Microsoft aangegeven dat voor HTC de verwachtte datum oktober/november is. Er valt tevens te lezen dat alleen Windows Mobile 6.1-telefoons in aanmerking kunnen komen voor een update. Wel zouden Windows Mobile 6.0-telefoons op den duur gebruik moeten kunnen maken van de Windows Marketplace, welke op dit moment alleen nog beschikbaar is voor telefoons welke op versie 6.5 van het mobiele besturingssysteem draaien.

Voor meer details over de beschikbaarheid van de update voor Windows Mobile 6.1-telefoons verwijst Microsoft naar de fabrikant of de telecomprovider. Het is waarschijnlijk dat bezitters van HTC- en Samsung Omnia-telefoons geen zes maanden hoeven te wachten voor de update. Beide bedrijven hebben de update al aangekondigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Rene -

    Sterker nog, mijn omnia2 is gister via de samsung pc suite geupdated naar wm 6.5

    windows mobile 6.5 professional
    besturingssysteem 5.2.21856 (build 21856)

    opvallend is wel dat mijn half jaar geleden geupdate diamond al besturingssysteem 5.2.23007 (build 23007.5.3.0) heeft. welke er dus nieuwe uitziet.

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters