Windows Mobile 7 informatie en foto's lekt uit – Exclusief!

Vandaag heeft een site een preview gegeven van Windows Mobile 7. Deze preview is voorzien van de nodige foto’s en details van het nieuwe OS. Zo zal motion Gestures er standaard ingebakken zitten en heeft het hele OS een erg mooie grafische update gekregen!

4073022_0b6edb5710 

Uit de foto’s valt erg veel uit te halen en ook het verhaal van de site is erg boeiend. De bron heeft naar eigen zeggen een intern document van Microsoft weten te bemachtigen die honderden foto’s schijnt te bevatten, echter wil hij deze niet publiceren om zijn bron te beschermen. Wel heeft hij tientallen screens gemaakt die op zijn site te zien zijn en daarbij het nodige commentaar dat in het document staat opgenoemd.

4073025_7f6f23ce12_o

 

Wat uit het document vooral naar voren komt is dat Motion Gestures een pijler is voor Windows Mobile 7. Het gehele document is gericht op het bewegen van de telefoon zodat er bepaalde applicaties worden opgestart of afgesloten en de input zal grotendeels met de hand moeten gebeuren om het gemak te vergroten.

4073003_1bc0795858_o 

Ook is op de foto hierboven te zien dat Office erg ruim vertegenwoordigt zal zijn in het OS. Zoals je kunt zien is office 2007 in het OS gebakken en schijnt Microsoft voor een nieuwe manier van invoeren gekozen te hebben zodat je van alle functies gebruik kunt blijven maken maar dan met eenvoud.

4073021_a58c398bfc_o

 

In het document staat dat Windows Mobile 7 in 2009 op de markt moet komen. Dit zou prima gepland zijn, aldus de site, omdat de 6.1 update binnenkort zal komen en we dan nog anderhalf jaar daarmee vooruit kunnen. Er is een kleine kans dat Bill Gates WM 7 vandaag aankondigt op de CES in Amerika, echter gaat de bron daar niet vanuit omdat dit document nog als strikt geheim gelabeld is en de ontwikkeling net begonnen is.

4073024_1d9c7e98ca_o

 

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters