'Windows Mobile 7 wordt vannacht aangekondigd door Microsoft'

Volgens MSMobiles gaat Microsoft tijdens de persconferentie op de CES in Amerika zijn nieuwe mobiele besturingssysteem aankondigen. De aankondiging van Windows Mobile 7 zou door Steve Ballmer en Robbie Bach worden verzorgd.

Screenshot Windows Mobile 7

Het moge duidelijk zijn dat Windows Mobile 7 het meest uitgelekte OS is van Microsoft van het voorgaand jaar. Inmiddels zijn vele screenshots van het OS al uitgelekt en ook andere informatie heeft al veelvuldig het licht gezien. De bekendmaking van het nieuwe OS lijkt nu echter wel heel dichtbij, Microsoft zou van plan zijn om het OS vannacht dan eindelijk wereldkundig te maken. In het persbericht van Microsoft valt namelijk te lezen dat niet alleen Steve Ballmer aanwezig zal zijn tijdens de persconferentie op de CES, maar ook het hoofd van de mobiele afdeling bij Microsoft, Robbie Bach. Volgens MSMobiles is het nu zo goed als zeker dat vanavond Windows Mobile 7 aangekondigd zal worden aangezien de kans klein is dat er andere producten door Bach aangekondigd kunnen worden op dit moment. De redenering is niet helemaal duidelijk echter en de kans is dan ook aanwezig dat het hier om loos alarm gaat.

Inmiddels hebben we Microsoft Nederland om een reactie gevraagd en deze geeft aan dat Microsoft niet ingaat op geruchten of speculaties. De persconferentie van Microsoft vindt plaats om half vier ’s nachts Nederlandse tijd en is live te volgen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. gwystyl2 -

      Hoewel 6.5.3 nog niet uit is kan WM7 toch wel aangekondigd worden? Hebben ze iig weer wat publiciteit. Releasedata kan je nog mooi naar voren schuiven als het nodig is. Symbian heeft ^3 toch ook al aangekondigd?

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Pokemon Go wedstrijd

Pokémon Go fotografie-wedstrijd van start: win mooie prijzen lees verder

Anyme Anime APP

Gratis anime kijken op je smartphone kan met deze app lees verder

Automon Pokémon Go Politie

Politie Nederland komt met eigen variant Pokémon Go: Automon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters