'Windows Mobile 7 wordt vannacht aangekondigd door Microsoft'

Volgens MSMobiles gaat Microsoft tijdens de persconferentie op de CES in Amerika zijn nieuwe mobiele besturingssysteem aankondigen. De aankondiging van Windows Mobile 7 zou door Steve Ballmer en Robbie Bach worden verzorgd.

Screenshot Windows Mobile 7

Het moge duidelijk zijn dat Windows Mobile 7 het meest uitgelekte OS is van Microsoft van het voorgaand jaar. Inmiddels zijn vele screenshots van het OS al uitgelekt en ook andere informatie heeft al veelvuldig het licht gezien. De bekendmaking van het nieuwe OS lijkt nu echter wel heel dichtbij, Microsoft zou van plan zijn om het OS vannacht dan eindelijk wereldkundig te maken. In het persbericht van Microsoft valt namelijk te lezen dat niet alleen Steve Ballmer aanwezig zal zijn tijdens de persconferentie op de CES, maar ook het hoofd van de mobiele afdeling bij Microsoft, Robbie Bach. Volgens MSMobiles is het nu zo goed als zeker dat vanavond Windows Mobile 7 aangekondigd zal worden aangezien de kans klein is dat er andere producten door Bach aangekondigd kunnen worden op dit moment. De redenering is niet helemaal duidelijk echter en de kans is dan ook aanwezig dat het hier om loos alarm gaat.

Inmiddels hebben we Microsoft Nederland om een reactie gevraagd en deze geeft aan dat Microsoft niet ingaat op geruchten of speculaties. De persconferentie van Microsoft vindt plaats om half vier ’s nachts Nederlandse tijd en is live te volgen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. gwystyl2 -

      Hoewel 6.5.3 nog niet uit is kan WM7 toch wel aangekondigd worden? Hebben ze iig weer wat publiciteit. Releasedata kan je nog mooi naar voren schuiven als het nodig is. Symbian heeft ^3 toch ook al aangekondigd?

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters