'Windows Mobile 7 wordt vannacht aangekondigd door Microsoft'

Volgens MSMobiles gaat Microsoft tijdens de persconferentie op de CES in Amerika zijn nieuwe mobiele besturingssysteem aankondigen. De aankondiging van Windows Mobile 7 zou door Steve Ballmer en Robbie Bach worden verzorgd.

Screenshot Windows Mobile 7

Het moge duidelijk zijn dat Windows Mobile 7 het meest uitgelekte OS is van Microsoft van het voorgaand jaar. Inmiddels zijn vele screenshots van het OS al uitgelekt en ook andere informatie heeft al veelvuldig het licht gezien. De bekendmaking van het nieuwe OS lijkt nu echter wel heel dichtbij, Microsoft zou van plan zijn om het OS vannacht dan eindelijk wereldkundig te maken. In het persbericht van Microsoft valt namelijk te lezen dat niet alleen Steve Ballmer aanwezig zal zijn tijdens de persconferentie op de CES, maar ook het hoofd van de mobiele afdeling bij Microsoft, Robbie Bach. Volgens MSMobiles is het nu zo goed als zeker dat vanavond Windows Mobile 7 aangekondigd zal worden aangezien de kans klein is dat er andere producten door Bach aangekondigd kunnen worden op dit moment. De redenering is niet helemaal duidelijk echter en de kans is dan ook aanwezig dat het hier om loos alarm gaat.

Inmiddels hebben we Microsoft Nederland om een reactie gevraagd en deze geeft aan dat Microsoft niet ingaat op geruchten of speculaties. De persconferentie van Microsoft vindt plaats om half vier ’s nachts Nederlandse tijd en is live te volgen via deze link.

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters