'Windows Mobile 7 wordt vannacht aangekondigd door Microsoft'

Volgens MSMobiles gaat Microsoft tijdens de persconferentie op de CES in Amerika zijn nieuwe mobiele besturingssysteem aankondigen. De aankondiging van Windows Mobile 7 zou door Steve Ballmer en Robbie Bach worden verzorgd.

Screenshot Windows Mobile 7

Het moge duidelijk zijn dat Windows Mobile 7 het meest uitgelekte OS is van Microsoft van het voorgaand jaar. Inmiddels zijn vele screenshots van het OS al uitgelekt en ook andere informatie heeft al veelvuldig het licht gezien. De bekendmaking van het nieuwe OS lijkt nu echter wel heel dichtbij, Microsoft zou van plan zijn om het OS vannacht dan eindelijk wereldkundig te maken. In het persbericht van Microsoft valt namelijk te lezen dat niet alleen Steve Ballmer aanwezig zal zijn tijdens de persconferentie op de CES, maar ook het hoofd van de mobiele afdeling bij Microsoft, Robbie Bach. Volgens MSMobiles is het nu zo goed als zeker dat vanavond Windows Mobile 7 aangekondigd zal worden aangezien de kans klein is dat er andere producten door Bach aangekondigd kunnen worden op dit moment. De redenering is niet helemaal duidelijk echter en de kans is dan ook aanwezig dat het hier om loos alarm gaat.

Inmiddels hebben we Microsoft Nederland om een reactie gevraagd en deze geeft aan dat Microsoft niet ingaat op geruchten of speculaties. De persconferentie van Microsoft vindt plaats om half vier ’s nachts Nederlandse tijd en is live te volgen via deze link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

    1. gwystyl2 -

      Hoewel 6.5.3 nog niet uit is kan WM7 toch wel aangekondigd worden? Hebben ze iig weer wat publiciteit. Releasedata kan je nog mooi naar voren schuiven als het nodig is. Symbian heeft ^3 toch ook al aangekondigd?

WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters