Windows Mobile App Store gaat van start als competitie voor Windows Mobile Market

Windows Mobile App Store is een nieuwe applicatiewinkel die de concurrentie aan wil gaan met Handango en in de toekomst de Windows Mobile Marketplace. De winkel is nu online en heeft maar liefst 15 applicaties om uit te kiezen.

Windows Mobile App Store

Een particulier bedrijf heeft een nieuwe applicatiewinkel opgezet met de naam Windows Mobile App Store. De winkel moet de competitie aangaan met Handango en de Windows Mobile Marketplace die later dit jaar van start gaat. Volgens de eigenaar moet de superieure service dé factor zijn die nieuwe bezoekers naar de Windows Mobile App Store gaan leiden. De winkel is echter alleen als site beschikbaar, dus we vragen ons af wat er met die superieure service bedoeld wordt. Hoewel de site er prima uitziet en de afhandeling misschien ook wel goed verloopt, kan een winkel die alleen via een browser te bezoeken is nooit concurrentie aangaan met applicatiewinkels die als applicatie op je telefoon bezichtigd kunnen worden. Er wordt trouwens wel aan een mobiele versie van de Windows Mobile App Store gewerkt, zo zegt de site.

Een ander probleem waar de nieuwe winkel tegenaan loopt, is het aanbod. De applicatiewinkel heeft op het moment 15 applicaties in het assortiment, waardoor het voor consumenten niet erg aantrekkelijk wordt om hier te gaan winkelen als ze ook naar Handango kunnen gaan waar veel meer applicaties beschikbaar zijn. Voor de meeste mensen zal het dan ook wat beter zijn om gewoon nog even via Handango te blijven shoppen totdat de Windows Mobile Marketplace online is. Mocht je toch even de Windows Mobile App Store willen proberen, dan kun je die hier vinden.

Bron: Phone Arena

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters