Windows Mobile App Store gaat van start als competitie voor Windows Mobile Market

Windows Mobile App Store is een nieuwe applicatiewinkel die de concurrentie aan wil gaan met Handango en in de toekomst de Windows Mobile Marketplace. De winkel is nu online en heeft maar liefst 15 applicaties om uit te kiezen.

Windows Mobile App Store

Een particulier bedrijf heeft een nieuwe applicatiewinkel opgezet met de naam Windows Mobile App Store. De winkel moet de competitie aangaan met Handango en de Windows Mobile Marketplace die later dit jaar van start gaat. Volgens de eigenaar moet de superieure service dé factor zijn die nieuwe bezoekers naar de Windows Mobile App Store gaan leiden. De winkel is echter alleen als site beschikbaar, dus we vragen ons af wat er met die superieure service bedoeld wordt. Hoewel de site er prima uitziet en de afhandeling misschien ook wel goed verloopt, kan een winkel die alleen via een browser te bezoeken is nooit concurrentie aangaan met applicatiewinkels die als applicatie op je telefoon bezichtigd kunnen worden. Er wordt trouwens wel aan een mobiele versie van de Windows Mobile App Store gewerkt, zo zegt de site.

Een ander probleem waar de nieuwe winkel tegenaan loopt, is het aanbod. De applicatiewinkel heeft op het moment 15 applicaties in het assortiment, waardoor het voor consumenten niet erg aantrekkelijk wordt om hier te gaan winkelen als ze ook naar Handango kunnen gaan waar veel meer applicaties beschikbaar zijn. Voor de meeste mensen zal het dan ook wat beter zijn om gewoon nog even via Handango te blijven shoppen totdat de Windows Mobile Marketplace online is. Mocht je toch even de Windows Mobile App Store willen proberen, dan kun je die hier vinden.

Bron: Phone Arena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Novel Effect

Deze app brengt verhalen tot leven met geluid lees verder

Meer dan honderd nieuwe Pokémon duiken op in Pokémon Go lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters