Windows Mobile gaat Xbox Live ondersteunen

Uit verschillende vacatures van Microsoft kunnen we afleiden dat Microsoft zijn Xbox Live-platform gaat integreren in Windows Mobile 7. De ontwikkelaar zou daarnaast een nauwe samenwerking gaan zoeken met een Koreaanse partij.

Uit verschillende Microsoft vacatures kunnen we afleiden dat Windows Mobile Xbox Live gaat ondersteunen, waaronder mobiele games. Microsoft wilt duidelijk in de voetsporen van Apple treden met zijn succes op de iPhone: mobile gaming. Er is nog niet veel bekend maar in de vacature lezen we dat Microsoft in samenwerking met een Koreaanse fabrikant applicaties te ontwikkelen die opvallen in de Windows Marketplace. Dat is waarschijnlijk LG aangezien die onlangs heeft aangekondigd om nog 50 Windows-mobile toestellen te gaan maken in de komende paar jaar.

In de verschillende vacatures kunnen we lezen: “We hebben een gedreven programmeur nodig die Windows Mobile naar het volgende niveau kan brengen met games voor Windows Mobile die Xbox Live ondersteunen. Je zal je vooral concentreren op de ‘Live’-gebruikerservaring naar mobiele games te brengen met functies zoals avatar-integratie, interactie met sociale netwerken en de ‘multi-screen’-ervaring.”

Xbox

 

Bron: Gizmodo

Microsoft kondigt nieuwe Nokia-telefoon aan lees verder

De toekomst van Virtual Reality – ADV lees verder

Ringing Bell Freedom 251

Freedom 251 in India te verkrijgen voor 3,58 euro lees verder

Microsoft lanceert Nokia 230 featurephone lees verder

Samsung kondigt nieuwe Galaxy Folder klaptelefoon aan lees verder

Ontwerpers zoeken geld voor ontwikkeling creditcardachtige telefoon lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters