Windows Mobile Marketplace krijgt strenge regelgeving

Microsoft heeft een document online gezet op zijn developersite waarin te lezen valt welke regels er verbonden zijn aan Windows Mobile Marketplace. Zo heeft Microsoft besloten om geen Voip-applicaties toe te staan in de nieuwe applicatiewinkel.

Windows Mobile Marketplace

Microsoft heeft een pdf vrijgegeven waarin wordt vermeld wat allemaal niet toegestaan wordt in de nieuwe Marketplace van Windows Mobile. Nadat developers zich eerder deze week konden aanmelden voor Marketplace is nu duidelijk dat er een flink aantal beperkingen zitten aan de nieuwe online winkel van Microsoft. Zo mogen ontwikkelaars geen Voip-applicaties aanmelden voor Windows Mobile en ook het aanpassen van de browser, telefoon en mms-interface krijgt geen goedkeuring vanuit Microsoft. Ook het aanpassen van de telefooninterface en de sms-interface is niet toegestaan en applicaties groter dan 10MB dienen via de pc binnengehaald te worden.

Opmerkelijk is dat Microsoft zulke strenge maatregelen heeft opgesteld, aangezien Apple veel kritiek heeft gekregen op zijn App Store omdat die te streng zou zijn en ontwikkelaars te weinig ruimte zou geven om te manoeuvreren. Microsoft probeerde er dan ook alles aan te doen om een meer open winkel op te zetten en tot nog toe leek dat prima te lukken. Ontwikkelaars zijn nu wel verbolgen over het nieuwe document. De softwaregigant heeft nog niet gereageerd op uitlatingen van ontwikkelaars.

Bron: MSMobiles

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters