Windows Mobile Marketplace nader toegelicht door Microsoft

Microsoft heeft gisteren op een congres meer informatie gegeven over Windows Marketplace en Windows Mobile 6.5. Microsoft wist vooral interessante informatie te verstrekken over de betaalstructuur van de applicaties en over de nieuwe browser.

Windows Mobile 6.5 Marketplace

Gisteren heeft Microsoft tijdens de Mix 09-conferentie meer informatie vrijgegeven over Windows Marketplace en Windows Mobile 6.5. Zo is duidelijk geworden dat gebruikers een rating kunnen geven aan applicaties. Daarnaast kunnen upgrades voor applicaties worden vrijgegeven die dan intern via de applicatie doorgevoerd kunnen worden. Microsoft wil ook het aanmeldprogramma helder maken door precies aan te geven welke applicaties wel en niet toegelaten zullen worden tot Marketplace. Ook maakte Microsoft bekend dat gebruikers eerder gekochte applicaties ook gratis op nieuwe toestellen zullen kunnen draaien door met hetzelfde account in te loggen in Marketplace.

Microsoft liet ook meer informatie los over Windows Mobile 6.5. Zo zal de honinggraat-interface van 6.5 vervallen en door een nieuwe interface vervangen worden die applicaties in een soort spotlight zet. De icoontjes hebben nog wel dezelfde plaats in het menu, maar Microsoft heeft de raat weggehaald en in plaats daarvan de iconen vergroot. Daarnaast heeft de softwaregigant een test gedaan met haar nieuwe browser en uiteraard komt die beter uit de bus dan de concurrenten. Hoeveel waarde aan de test gehangen moet worden is nog onduidelijk. Volgens de producent zullen de voordelen van IE Mobile 6 vooral op nieuwe sites naar voren komen. Marketplace zal halverwege dit jaar in twintig landen, waaronder Nederland, geïntroduceerd worden. Ontwikkelaars kunnen zich nu al wel aanmelden voor het applicatieprogramma van Microsoft.

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

De presentatie over Marketplace van Microsoft

Get Microsoft Silverlight
Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters