Windows Mobile Marketplace nader toegelicht door Microsoft

Microsoft heeft gisteren op een congres meer informatie gegeven over Windows Marketplace en Windows Mobile 6.5. Microsoft wist vooral interessante informatie te verstrekken over de betaalstructuur van de applicaties en over de nieuwe browser.

Windows Mobile 6.5 Marketplace

Gisteren heeft Microsoft tijdens de Mix 09-conferentie meer informatie vrijgegeven over Windows Marketplace en Windows Mobile 6.5. Zo is duidelijk geworden dat gebruikers een rating kunnen geven aan applicaties. Daarnaast kunnen upgrades voor applicaties worden vrijgegeven die dan intern via de applicatie doorgevoerd kunnen worden. Microsoft wil ook het aanmeldprogramma helder maken door precies aan te geven welke applicaties wel en niet toegelaten zullen worden tot Marketplace. Ook maakte Microsoft bekend dat gebruikers eerder gekochte applicaties ook gratis op nieuwe toestellen zullen kunnen draaien door met hetzelfde account in te loggen in Marketplace.

Microsoft liet ook meer informatie los over Windows Mobile 6.5. Zo zal de honinggraat-interface van 6.5 vervallen en door een nieuwe interface vervangen worden die applicaties in een soort spotlight zet. De icoontjes hebben nog wel dezelfde plaats in het menu, maar Microsoft heeft de raat weggehaald en in plaats daarvan de iconen vergroot. Daarnaast heeft de softwaregigant een test gedaan met haar nieuwe browser en uiteraard komt die beter uit de bus dan de concurrenten. Hoeveel waarde aan de test gehangen moet worden is nog onduidelijk. Volgens de producent zullen de voordelen van IE Mobile 6 vooral op nieuwe sites naar voren komen. Marketplace zal halverwege dit jaar in twintig landen, waaronder Nederland, geïntroduceerd worden. Ontwikkelaars kunnen zich nu al wel aanmelden voor het applicatieprogramma van Microsoft.

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

Windows Mobile 6.5 Marketplace

 

De presentatie over Marketplace van Microsoft

Get Microsoft Silverlight

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters