Windows op je Symbian-telefoon

Het Chinese bedrijf MMMOOO heeft een nieuw thema ontwikkeld dat de functionaliteiten en de feel van Windows naar Symbian brengt. Het thema is inmiddels verkrijgbaar maar onduidelijk is nog wat de fabrikant met dit thema voor Symbian precies wil bewerkstelligen.

MMMOOO is bekend geworden met MyPhone, een Flash-applicatie die het menu van je Symbian-telefoon het uiterlijk van een iPhone geeft. Een tijdje terug bracht het bedrijf M1 op de markt, hetzelfde principe als Myphone, alleen nu bootste de applicatie Google’s Android OS na. Nu Microsoft een nieuwe versie van het veelgebruikte besturingssysteem Windows op de markt gaat brengen, kwam MMMOOO op een volgens hen briljant idee.

Het uiterlijk van Windows 7 of Windows XP op je telefoon, wie wil dat nou niet? Een grote groep, bleek uit de negatieve reacties die MMMOOO kreeg over zijn ‘Flash UI’. Waarom zou je het uiterlijk van een besturingssysteem, geproduceerd voor het gebruik op pc’s, willen nabootsen op je telefoon? Het werkt erg onpraktisch en het menu, dat op het grote scherm goed lijkt te werken, is meer een last dan een lust. Daarnaast ziet het er op het kleine schermpje van je telefoon allemaal niet zo uit als op het beeldscherm thuis.

Voor de kleine groep die toch geïnteresseerd is in iXp, Win7 of misschien MyPhone en M1: iXp en Win7 zijn ‘helaas’ nog niet te koop, Myphone is beschikbaar voor 8 dollar (5,50 euro) en M1 voor 5 dollar (3,50 euro), neem hiervoor een kijkje op de officiële website van MMMOOO.

Windows7

 

Ixp

 

Bron: MMMOOO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go EX Raid Battles

Dit gaat er nu veranderen in Pokémon Go lees verder

Facebook WhatsApp

WhatsApp krijgt optie voor ‘stille’ groepsgesprekken lees verder

WhatsApp

Eindelijk: WhatsApp werkt aan nieuwe versie speciaal voor de iPad lees verder

Verrassing: contacten kunnen alsnog jouw verwijderde WhatsApp-berichten lezen lees verder

productief

Vijf manieren om lekker productief op je smartphone te zijn lees verder

vrouw met smartphone

Guide: zo verwijder je verzonden berichten op Whatsapp lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters