Windows op je Symbian-telefoon

Het Chinese bedrijf MMMOOO heeft een nieuw thema ontwikkeld dat de functionaliteiten en de feel van Windows naar Symbian brengt. Het thema is inmiddels verkrijgbaar maar onduidelijk is nog wat de fabrikant met dit thema voor Symbian precies wil bewerkstelligen.

MMMOOO is bekend geworden met MyPhone, een Flash-applicatie die het menu van je Symbian-telefoon het uiterlijk van een iPhone geeft. Een tijdje terug bracht het bedrijf M1 op de markt, hetzelfde principe als Myphone, alleen nu bootste de applicatie Google’s Android OS na. Nu Microsoft een nieuwe versie van het veelgebruikte besturingssysteem Windows op de markt gaat brengen, kwam MMMOOO op een volgens hen briljant idee.

Het uiterlijk van Windows 7 of Windows XP op je telefoon, wie wil dat nou niet? Een grote groep, bleek uit de negatieve reacties die MMMOOO kreeg over zijn ‘Flash UI’. Waarom zou je het uiterlijk van een besturingssysteem, geproduceerd voor het gebruik op pc’s, willen nabootsen op je telefoon? Het werkt erg onpraktisch en het menu, dat op het grote scherm goed lijkt te werken, is meer een last dan een lust. Daarnaast ziet het er op het kleine schermpje van je telefoon allemaal niet zo uit als op het beeldscherm thuis.

Voor de kleine groep die toch geïnteresseerd is in iXp, Win7 of misschien MyPhone en M1: iXp en Win7 zijn ‘helaas’ nog niet te koop, Myphone is beschikbaar voor 8 dollar (5,50 euro) en M1 voor 5 dollar (3,50 euro), neem hiervoor een kijkje op de officiële website van MMMOOO.

Windows7

 

Ixp

 

Bron: MMMOOO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go

Legendarische Pokémon komen naar Pokémon Go: zo vang je ze lees verder

AirConsole spelletjes

De vijf beste spelletjes voor op tv met je smartphone als controller lees verder

Dit zijn de vijf beste mobiele dating-apps van dit moment lees verder

Pure nostalgie: RuneScape komt naar je smartphone! lees verder

Eindelijk: WhatsAppp maakt terugtrekken berichten mogelijk en meer lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters