Windows op je Symbian-telefoon

Het Chinese bedrijf MMMOOO heeft een nieuw thema ontwikkeld dat de functionaliteiten en de feel van Windows naar Symbian brengt. Het thema is inmiddels verkrijgbaar maar onduidelijk is nog wat de fabrikant met dit thema voor Symbian precies wil bewerkstelligen.

MMMOOO is bekend geworden met MyPhone, een Flash-applicatie die het menu van je Symbian-telefoon het uiterlijk van een iPhone geeft. Een tijdje terug bracht het bedrijf M1 op de markt, hetzelfde principe als Myphone, alleen nu bootste de applicatie Google’s Android OS na. Nu Microsoft een nieuwe versie van het veelgebruikte besturingssysteem Windows op de markt gaat brengen, kwam MMMOOO op een volgens hen briljant idee.

Het uiterlijk van Windows 7 of Windows XP op je telefoon, wie wil dat nou niet? Een grote groep, bleek uit de negatieve reacties die MMMOOO kreeg over zijn ‘Flash UI’. Waarom zou je het uiterlijk van een besturingssysteem, geproduceerd voor het gebruik op pc’s, willen nabootsen op je telefoon? Het werkt erg onpraktisch en het menu, dat op het grote scherm goed lijkt te werken, is meer een last dan een lust. Daarnaast ziet het er op het kleine schermpje van je telefoon allemaal niet zo uit als op het beeldscherm thuis.

Voor de kleine groep die toch geïnteresseerd is in iXp, Win7 of misschien MyPhone en M1: iXp en Win7 zijn ‘helaas’ nog niet te koop, Myphone is beschikbaar voor 8 dollar (5,50 euro) en M1 voor 5 dollar (3,50 euro), neem hiervoor een kijkje op de officiële website van MMMOOO.

Windows7

 

Ixp

 

Bron: MMMOOO

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters