Windows Phone 7 behaalt flink succes in Thailand

Howel Windows Phone 7 het niet overal even goed lijkt te doen, is het besturingssysteem in Thailand erg goed ontvangen. De pas gelanceerde HTC HD7 is meteen al uitverkocht in het land.

<img src=”https://www.allaboutphones.nl/wp-content/uploads/legacy/photos/129/15/thumbs/6tqw0oixru.jpg?8109″ width=”200″ height=”144″ alt=”HTC HD7″ class=”alignleft”>

De berichten over Windows Phone 7 zijn wereldwijd wisselend. Het totaal van anderhalf miljoen toestellen lijkt mooi, maar het is de vraag of die toestellen ook allemaal bij consumenten terecht zijn gekomen. Berichten van andere bronnen zijn weer minder positief. In Thailand lijkt het ze allemaal niet uit te maken, daar lijkt de bevolking namelijk erg positief te zijn over het besturingssysteem. De pas gelanceerde HTC HD7 is daar namelijk direct uitverkocht.

Een groot voordeel dat de Thaise bevolking heeft, is dat Thais wel volledig ondersteund wordt door het besturingssysteem. En ook het lokale ontwikkelingscentrum van Microsoft heeft haar steentje bijgedragen om de launch voor de locale bevolking aantrekkelijk te maken.

Om hoeveel toestellen het precies gaat is niet bekend gemaakt, maar het feit dat alle toestellen in één klap uitverkocht waren is sowieso een positieve boodschap voor Microsoft.

Bron: WMPoweruser

Android O

Deze acht (iOS) features missen we nog op Android lees verder

Google speelt nu ook video’s automatisch af lees verder

Toilet

Je smartphone heeft meer bacteriën dan een toiletbril lees verder

Video OnePlus 5

OnePlus zorgt voor veel commotie met deze reclamevideo lees verder

smartphone vergrendeling opties

Dit is de veiligste manier om je smartphone te vergrendelen lees verder

GLASSX

Deze vloeistof beschermt je smartphone tegen schade lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters