Windows Phone 7 beleeft eerste succes in Duitsland

Microsoft heeft met haar Windows Phone 7-besturingssysteem in Duitsland een eerste succes behaald. De vooraad van de verschillende toestellen is bijna op en de pre-orders overtreffen de verwachtingen.

Samsung Omnia 7 nice

Anderhalve week geleden gingen de eerste Windows Phone 7-toestellen de verkoop in. Deze launch was, in ieder geval in Duitsland, een groot succes zo blijkt nu. De verwachtingen van de Duitse providers qua pre-orders zijn flink overtroffen en provider O2 laat weten dat hun voorraad van de HTC HD7, het eerste Duitse WP7-model al bijna helemaal verkocht is.

Dat zou gaan om een aantal exemplaren met 5 cijfers, dus tussen de 10.000 en de 99.999. Aangezien het nog geen twee weken geleden is dat het toestel in de verkoop ging zal dat aantal ongetwijfeld dichter bij de 10.000 liggen, maar ook dat is een goede prestatie. Analisten verwachten dat de Duitse Windows Phone 7-markt dit jaar nog groter dan 100.000 stuks zal worden.

Aangezien er voor Nederland geen officiele ondersteuning is, zal de launch in Nederland een wat minder vliegende start hebben genomen, maar naar verwachting is er ook in Nederland een flink aantal toestellen verkocht.

Het succes in Duisland ligt niet louter bij de HD7, ook andere toestellen die nog niet verkrijgbaar zijn hebben boven verwachting gescoord met hun pre-orders. Volgens de bijbehorende providers zijn zowel de Samsung Omnia 7 als de HTC Mozart meer besteld dan verwacht.

Provider E-Plus zegt zelfs meer exemplaren van de Optimus 7 van LG te gaan inkopen voor de release midden november. Om hoeveel toestellen het gaat is niet bekendgemaakt.

Bron: Mobile Cowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
Pokémon Go Halloween

Deze vijf nieuwe Pokémon zijn nu in Pokémon Go te vangen! lees verder

Nude App

Nude: zo verberg je automatisch naaktfoto’s op je smartphone lees verder

WhatsApp Live Location

Live Location: WhatsApp laat je in real-time zien waar je vrienden zijn lees verder

Pokémon Go Halloween derde generatie update

Halloween update: hackers vinden afbeelding nieuwe Pokémon in Pokémon Go lees verder

Pixel 2 Launcher

Zo download je Google Pixel 2 launcher op elke Android smartphone lees verder

Facebook Messenger toetsenbord

Gebruik jij de Facebook Messenger app? Dan moet je dit lezen lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters