Windows Phone 7 beleeft eerste succes in Duitsland

Microsoft heeft met haar Windows Phone 7-besturingssysteem in Duitsland een eerste succes behaald. De vooraad van de verschillende toestellen is bijna op en de pre-orders overtreffen de verwachtingen.

Samsung Omnia 7 nice

Anderhalve week geleden gingen de eerste Windows Phone 7-toestellen de verkoop in. Deze launch was, in ieder geval in Duitsland, een groot succes zo blijkt nu. De verwachtingen van de Duitse providers qua pre-orders zijn flink overtroffen en provider O2 laat weten dat hun voorraad van de HTC HD7, het eerste Duitse WP7-model al bijna helemaal verkocht is.

Dat zou gaan om een aantal exemplaren met 5 cijfers, dus tussen de 10.000 en de 99.999. Aangezien het nog geen twee weken geleden is dat het toestel in de verkoop ging zal dat aantal ongetwijfeld dichter bij de 10.000 liggen, maar ook dat is een goede prestatie. Analisten verwachten dat de Duitse Windows Phone 7-markt dit jaar nog groter dan 100.000 stuks zal worden.

Aangezien er voor Nederland geen officiele ondersteuning is, zal de launch in Nederland een wat minder vliegende start hebben genomen, maar naar verwachting is er ook in Nederland een flink aantal toestellen verkocht.

Het succes in Duisland ligt niet louter bij de HD7, ook andere toestellen die nog niet verkrijgbaar zijn hebben boven verwachting gescoord met hun pre-orders. Volgens de bijbehorende providers zijn zowel de Samsung Omnia 7 als de HTC Mozart meer besteld dan verwacht.

Provider E-Plus zegt zelfs meer exemplaren van de Optimus 7 van LG te gaan inkopen voor de release midden november. Om hoeveel toestellen het gaat is niet bekendgemaakt.

Bron: Mobile Cowboys

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Er zijn nog geen reacties op dit artikel achter gelaten. Ben jij de eerste?
WhatsApp taggen

WhatsApp laat je binnenkort elk type bestand delen lees verder

Snap Map

Stalk je vrienden met de Snapchat’s Snap Map lees verder

Pokémon Go

Zo zijn legendarische Pokémon binnenkort in Pokémon Go te vangen lees verder

Pokémon Go

Zo werken de nieuwe Gyms in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go update

Grote update Pokémon Go introduceert nieuwe Gyms, co-op Raids en meer! lees verder

My Om Nom

De vijf beste apps die je een virtueel huisdier geven lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters