Windows Phone 7 beleeft eerste succes in Duitsland

Microsoft heeft met haar Windows Phone 7-besturingssysteem in Duitsland een eerste succes behaald. De vooraad van de verschillende toestellen is bijna op en de pre-orders overtreffen de verwachtingen.

Samsung Omnia 7 nice

Anderhalve week geleden gingen de eerste Windows Phone 7-toestellen de verkoop in. Deze launch was, in ieder geval in Duitsland, een groot succes zo blijkt nu. De verwachtingen van de Duitse providers qua pre-orders zijn flink overtroffen en provider O2 laat weten dat hun voorraad van de HTC HD7, het eerste Duitse WP7-model al bijna helemaal verkocht is.

Dat zou gaan om een aantal exemplaren met 5 cijfers, dus tussen de 10.000 en de 99.999. Aangezien het nog geen twee weken geleden is dat het toestel in de verkoop ging zal dat aantal ongetwijfeld dichter bij de 10.000 liggen, maar ook dat is een goede prestatie. Analisten verwachten dat de Duitse Windows Phone 7-markt dit jaar nog groter dan 100.000 stuks zal worden.

Aangezien er voor Nederland geen officiele ondersteuning is, zal de launch in Nederland een wat minder vliegende start hebben genomen, maar naar verwachting is er ook in Nederland een flink aantal toestellen verkocht.

Het succes in Duisland ligt niet louter bij de HD7, ook andere toestellen die nog niet verkrijgbaar zijn hebben boven verwachting gescoord met hun pre-orders. Volgens de bijbehorende providers zijn zowel de Samsung Omnia 7 als de HTC Mozart meer besteld dan verwacht.

Provider E-Plus zegt zelfs meer exemplaren van de Optimus 7 van LG te gaan inkopen voor de release midden november. Om hoeveel toestellen het gaat is niet bekendgemaakt.

Bron: Mobile Cowboys

Google Arts and culture selfie

Google vertelt je op welk schilderij je lijkt: hangt jouw selfie in het Rijksmuseum? lees verder

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters