'Windows phone 7 kan 64 GB geheugen krijgen'

Voor telefoons die gaan draaien op Windows Phone 7 is er straks de mogelijkheid om het uit te breiden naar 64GB geheugen. Dit meldt de website Gearlog op basis van betrouwbare bronnen.

Rechts: 32GB sdcard Links: 64GB chip</figure>Sinds kort zijn er al sdkaarten met 32GB geheugen te koop voor mobiele telefoons, maar voor wie meer geheugen nodig heeft is er nu de mogelijkheid om een chip te implementeren waardoor er 64GB aan geheugen vrijkomt. Op het plaatje is aan de rechterkant een sdkaart met 32GB geheugen te zien. Aan de linkerkant is een chip van Sandisk met 64GB afgebeeld. Smartphones van Windows Phone 7 hebben in principe geen uitbreidbaar geheugen, maar als de fabrikant de chip in de telefoons wil implementeren betekent dit dus niet dat een gebruiker van dit soort smartphones te weinig capaciteit heeft op zijn mobiel. Dit geldt uiteraard ook voor telefoons van andere OS waarbij het geheugen niet uitbreidbaar is.

Bron: Gearlog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. fred -

    idd,
    die paar voordelen van WM tov iphone is onder andere uitbreidbaar geheugen en uitbreidbaarheid, en nu willen ze dat nog gaan wegnemen…
    De nieuwe WM gaat hun vel echt niet redden als ze niet rap wat meer ' open ' gaan zijn.

  2. michaelpb -

    Volgens mij is het op telefoongebied zo goed als over met Microsoft. Ik heb een windows mobiel, mind you. Maar ze lopen al zoooo lang zo ver achter op de concurrentie (Android, WebOS, Apple!) dat ze dat nu proberen in te halen met 'eye candy'. Kan me niet voorstellen dat een nieuwe Windows 7 phone sneller is dan iPhone, Bada, WebOS of Android. En daar gaat het steeds meer om; snelheid, stabiliteit en uitbreidbaarheid.

Headphones met Google Assistant

Hello, Google-oordopjes? ‘Google lanceert headphones met Google Assistant’ lees verder

Samsung superfabriek

Dit is het geheime wapen van de Samsung Galaxy Note 8 lees verder

Virtuele assistent

Komt Apple binnenkort met een Siri dock voor de iPhone? lees verder

Pokémon Go

Er is een nieuwe fysieke Pokémon Go accessoire, maar we hebben slecht nieuws lees verder

Draadloos opladen niet op tijd klaar voor lancering 2017 iPhones lees verder

Samsung Galaxy S8 Plus design

Samsung Galaxy Note 8 cases tonen design toestel lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters