Windows Phone 7-ontwikkelaars worden voor het eerst uitbetaald

Er is in het verleden wat ophef geweest omdat Microsoft haar Windows Phone 7-ontwikkelaars maar niet uitbetaalde. Het lijkt erop dat de eerste betaling nu eindelijk verricht is.

Het moge inmiddels duidelijk zijn dat het succes van een besturingssysteem onder andere afhangt van het aantal applicaties in de bijbehorende applicatiewinkel. En hoewel het aantal apps in de Marketplace van Windows Phone 7 gestaag blijft groeien en Microsoft beweert nog vele ontwikkelaars achter de hand te hebben, maakte de softwaregigant niet erg goede reclame om voor ze te komen ontwikkelen. Hoewel de Marketplace nu al maanden online is, ontvingen ontwikkelaars van applicaties in de Marketplace voorlopig nog geen geld voor de verkochte apps.

De afspraak was dat dat uiterlijk in de vierde week van januari zou gaan gebeuren, en dat lijkt ook gebeurt te zijn. Afgelopen vrijdag meldde een ontwikkelaar een bedrag op zijn bankrekening te hebben ontvangen van Microsoft. Overigens doet de ‘payout hub’ waar ontwikkelaars hun verdiensten kunnen monitoren het nog steeds niet volgens de ontwikkelaar.

Mocht je meer over Windows Phone 7 willen weten, dan kun je bij onze reviews van de Samsung Omnia 7, LG Optimus 7 en HTC 7 Trophy terecht.

WP7 dev betaling tweet 

Bron: Electronista

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mewtwo in Pokémon Go

Mewtwo straks als ‘exclusieve’ legendary in Pokémon Go lees verder

meme

Memeois app verzamelt de leukste memes voor je lees verder

Wkaeout

Wakeout motiveert je elke ochtend voor een workout in bed lees verder

Google Maps klaar voor Android O

Update maakt Google Maps klaar voor Android O lees verder

Moltres Legendary Pokémon

Zo vang je de legendarische Moltres in Pokémon Go lees verder

Pokémon Go ei

Pokémon Go: Niantic past aan welke Pokémon je uit eieren krijgt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters