Windows Phone 7-prototype Samsung bevalt goed

Na het Windows Phone 7-toestel van LG is nu ook Samsung’s prototype in handen van een website gekomen. Na een tijdje spelen is deze site erg positief over de performance van het toestel in combinatie met het nieuwe systeem van Microsoft.

Samsung Windows Phone 7 proto

Het eerste Windows Phone 7-toestel van Samsung was een tijdje geleden al op de foto gezet samen met een exemplaar van LG en eentje van Acer. Het toestel van LG, de GW910 Panther, is al door een aantal journalisten onder handen genomen met overwegend positieve ervaringen. Nu is ook het prototype van Samsung, die erg lijkt op de i8910 HD lijkt, in de handen van een website terecht gekomen. MobileTechWorld nam de telefoon onder handen en kwam tot positieve conclusies en een aantal opmerkingen.

Volgens de site is de telefoon in essentie een i8910 HD, maar heeft de processor een update gekregen. Nu zit er een Snapdragon-processor in de telefoon, die alles heel soepel laat draaien volgens de site. De gebruikerservaring werd zelfs de beste die de recensent ooit heeft gehad van een toestel, ongeveer gelijk aan de iPhone, genoemd. Dit komt overeen met de ervaringen met het toestel van LG en ziet er dan ook zonnig uit. Volgens MobileTechWorld zal de telefoon niet op de markt komen.

Bron: WM Experts

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Trens -

  De Kin one en two draaiden alleen niet op windows phone, volgens mij hadden die toestellen behalve fabrikant microsoft niets met windows te maken…

  filmpje ziet er netjes uit trouwens, alleen die animaties zijn niet echt mooi imo, kost veel tijd, en draaien dan de helft van de tijd nog eens ergens buiten het beeldscherm oid…

 2. michaelpb -

  Als Microsoft tenminste nog op tijd is. Ze hebben zoooo lang gewacht met een echt modern OS dat ze heel veel klanten zijn kwijtgeraakt aan Apple, Android, Rim en zelfs Symbian. En nu hebben ze Bada en WebOs ook nog tegenover zich.

  Tel daarbij op dat de nieuwe Windows toestellen niet backwards compatible zijn en de eerste toestellen al tegenvallen in de US (Kin one, Kin two). Het wordt erop of eronder voor MS.

  De marketingafdeling moet straks alles uit de kast halen. Ben benieuwd of ze het deze keer kunnen flikken.

Apple apparaten

Zo stap je naadloos over van Apple naar Android lees verder

Waarom iPhones het volgend jaar winnen van Android toestellen lees verder

Samsung Galaxy A8 (2018) lekt in vol ornaat: Infinity Display lees verder

Samsung Galaxy S8 home knop

Onthullingsdatum Samsung Galaxy S9 en goed nieuws gelekt lees verder

T-Mobile

Kogel door de kerk: T-Mobile neemt concurrent Tele2 over lees verder

Vivo vingerafdrukscanner

Bevestigd: dit is de eerste smartphonefabrikant met vingerafdrukscanner in scherm lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters