Windows Phone 7 ROM Build 7.0.0.6077 bereikt XDA-developers

Uit de software-tools die Microsoft gisteren vrijgegeven heeft voor Windows Phone 7 is de eerste ROM van het platform geëxtraheerd. Enkele enthousiastelingen van XDA-developers zullen proberen de ROM naar bestaande toestellen te porten.

Windows Phones 7

In Las Vegas is op dit moment een event genaamd MIX10 aan de gang waar meer en meer informatie over Microsoft’s nieuwe Windows Phone OS 7 Series vrijgegeven wordt. Één van de belangrijkste dingen die deze week vrijgegeven zijn, zijn verschillende stukjes software voor ontwikkelaars. Onder deze software was een emulator, waar iemand van XDA-developers een ROM uit heeft weten te halen. De Windows Phone 7 ROM, met build-nummer 7.0.0.6077, is niet geoptimaliseerd om op telefoons te draaien, maar dat weerhoud de leden van XDA er niet van om met man en macht met de ROM aan de slag te gaan.

Hoewel de persoon die de ROM gevonden heeft vertelt dat hij vooral geschikt is om van te leren en waarschijnlijk niet op een telefoon kan gaan draaien, zijn er genoeg andere hobbyisten die graag met de ROM aan de slag gaan. Of het ook uiteindelijk lukt om de ROM naar bestaande toestellen, zoals de HD2 van HTC, die vandaag officieel een update aan zich voorbij zag gaan, is maar de vraag. Echter is het wel zeker dat de ROM een leuke mogelijkheid om te oefenen biedt voor mensen die graag ROMs ‘koken’.

In een interview wist Microsoft vandaag nog te vertellen dat Windows Phone 7 voorlopig geen multi-tasking krijgt, maar dat het bedrijf wel aan een oplossing werkt om het wisselen tussen applicaties zo soepel mogelijk te laten verlopen en haar gebruikers ook geen binnenkomende informatie uit apps te laten missen.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Apple App Store

iOS 11: dit is er allemaal veranderd in de nieuwe App Store lees verder

Dikke bonussen: Pokémon Go Equinox Event gaat van start! lees verder

Nieuwe functies Whatsapp gelekt: binnenkort update lees verder

Spire Studio

Dit apparaatje verandert je iPhone in een mobiele opnamestudio lees verder

Pokémon Go

Gratis tickets beperkt verkrijgbaar: Pokémon Go Safari Zone-evenement komt naar Nederland lees verder

Check dit: deze game is Pokémon Go, maar dan met The Walking Dead lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters