Windows Phone 7 ROM Build 7.0.0.6077 bereikt XDA-developers

Uit de software-tools die Microsoft gisteren vrijgegeven heeft voor Windows Phone 7 is de eerste ROM van het platform geëxtraheerd. Enkele enthousiastelingen van XDA-developers zullen proberen de ROM naar bestaande toestellen te porten.

Windows Phones 7

In Las Vegas is op dit moment een event genaamd MIX10 aan de gang waar meer en meer informatie over Microsoft’s nieuwe Windows Phone OS 7 Series vrijgegeven wordt. Één van de belangrijkste dingen die deze week vrijgegeven zijn, zijn verschillende stukjes software voor ontwikkelaars. Onder deze software was een emulator, waar iemand van XDA-developers een ROM uit heeft weten te halen. De Windows Phone 7 ROM, met build-nummer 7.0.0.6077, is niet geoptimaliseerd om op telefoons te draaien, maar dat weerhoud de leden van XDA er niet van om met man en macht met de ROM aan de slag te gaan.

Hoewel de persoon die de ROM gevonden heeft vertelt dat hij vooral geschikt is om van te leren en waarschijnlijk niet op een telefoon kan gaan draaien, zijn er genoeg andere hobbyisten die graag met de ROM aan de slag gaan. Of het ook uiteindelijk lukt om de ROM naar bestaande toestellen, zoals de HD2 van HTC, die vandaag officieel een update aan zich voorbij zag gaan, is maar de vraag. Echter is het wel zeker dat de ROM een leuke mogelijkheid om te oefenen biedt voor mensen die graag ROMs ‘koken’.

In een interview wist Microsoft vandaag nog te vertellen dat Windows Phone 7 voorlopig geen multi-tasking krijgt, maar dat het bedrijf wel aan een oplossing werkt om het wisselen tussen applicaties zo soepel mogelijk te laten verlopen en haar gebruikers ook geen binnenkomende informatie uit apps te laten missen.

Bron: Softpedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Google Maps Go

Bespaar nu data en batterij met Google Maps Go: nieuwe app nu beschikbaar lees verder

Apple Store sneeuw

Easter Egg: zo zorgt Apple op jouw iPhone voor een witte kerst lees verder

Apple beste apps 2017

De beste apps en games van 2017 volgens Apple: Nederland in de prijzen lees verder

Vijf beste iOS en Android apps voor Bitcoin: wallets en meer lees verder

Animal Crossing Pocket Camp

Met deze vier tips word je snel rijk in Animal Crossing: Pocket Camp lees verder

Google Data Datally

Google’s nieuwe app zorgt dat je minder mobiele data verbruikt lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters