Windows Phone 7 Series mist copypaste- en USB Mass Storage-functionaliteit

Microsofts nieuwe OS voor smartphones zal niet over een copy/paste functie beschikken als het later dit jaar gelanceerd wordt. Ook een file manager, en de mogelijkheid om een Windows Phone als USB Mass Storage device te gebruiken, ontbreken.

copy & pasteMicrosoft heeft bevestigd dat Windows Phone 7 Series in het begin niet over een copy/paste functie beschikt. Er wordt niet uitgesloten dat dit later nog wordt toegevoegd. Windows Mobile 6.5 en haar vele voorgangers hebben wel altijd deze functionaliteit geboden.

Eerder deze week werd tijdens het MIX10 evenement in Las Vegas al duidelijk dat Windows Phone 7 niet om zou kunnen gaan met verwisselbare geheugenkaarten. Nu is bekend geworden dat er ook geen USB mass storage functionaliteit beschikbaar zal zijn. De USB mass storage functie maakt het gebruikers makkelijk om bestanden uit te wisselen met de PC, waarbij het telefoongeheugen tijdens een USB-verbinding weergegeven wordt als extern opslaggeheugen. Gebruikers kunnen dan eenvoudig bestanden plaatsen of verwijderen door middel van drag en drop. In Windows Phone zal men gebruik moeten maken van de Zune synchronisatie software van Microsoft.

Ook de traditionele file manager zal verdwijnen. Vroegere versies van Windows Mobile hebben hier wel altijd gebruik van gemaakt. Volgens Microsoft is een bestandsverkenner in Windows phone 7 echter overbodig. Het beheren van bestanden moet volgens de filosfie van het bedrijf uit Redmond in de zogenaamde “Hubs” plaatsvinden. Muziekbestanden kunnen bijvoorbeeld verkend worden in de Media-hub, en tekst-documenten in de Office-hub. Ook kunnen bestanden snel worden gevonden met de zoek-functie, die altijd binnen handbereik is door middel van de verplichte dedicated search-knop.

Bron: PocketNow

PUBG

Blijf als laatste overeind in PUBG Mobile met deze vijf tips lees verder

Huawei P20 Pro notch

Zo kom je van de notch af op je Android toestel lees verder

Playerunknown’s BattleGrounds, ook wel bekend als PUBG iOS Android Nederland

Zo installeer je gratis Playerunknown’s BattleGrounds in Nederland op je smartphone lees verder

Whatsapp chat

Zo zie je hoeveel berichten je in WhatsApp hebt verstuurd en ontvangen lees verder

Emoji apps iPhone

Opmerkelijk: Apple verbiedt opeens gebruik emoji in apps 🔥⚠️ lees verder

Modern Combat 5

De vijf beste iPhone shooters met 3D Touch lees verder

Volg ons via

Nieuwsbrief

Want.nl is een samenwerking tussen Wayne Parker Kent en Qontent Matters